To je to što me zanima!

Tatjana i Nikky prekinuli jer ju je ulovio dok je bila s drugim?

LJUBAVNI ČETVEROKUT Tatjana Jurić i Nikky Vuksan navodno su prekinuli jer ga je varala s Ivanom Hercegom. Vuksan je utjehu pronašao u voditeljici Eciji Ivušić
Vidi originalni članak

Tatjana Jurić (29) i Ivan Herceg (30) susjedi su na zagrebačkom Bukovcu, a često su se viđali u kvartovskom kafiću. Ona je tad bila u vezi s Nikkyjem Vuksanom (35). Voditeljicu je ostavio ljetos nakon što je, doznajemo, zatekao Hercega u njezinu stanu.

Vuksan se potom, piše Story, 'spetljao' s Tatjaninom kolegicom Ecijom Ivušić (25). Menadžer i plavokosa voditeljica navodno su se nalazili isključivo u njegovu stanu, no njoj je skrivanje dosadilo. Na Facebooku je stavila stihove: “Ostavi tu budalu, svaki drugi bi se takvoj ženi već odavno predao”. Tatjana je navodno, nakon što je saznala za vezu bivšeg i mlađe kolegice, nju izbrisala s Facebooka. Herceg nije bio dostupan za komentar. Na to da ih je Vuksan uhvatio zajedno, Jurić kaže kako je žaloste tračevi.

- Nikky je slobodan i može raditi što god ga veseli - kaže Tatjana. 

Ecija je demantirala vezu s Vuksanom dodavši kako joj 'gluposti ne trebaju jer ima smrtni slučaj'. Vuksan nam je rekao da nije u vezi, a o Tatjani nije želio govoriti. Na to da ju je uhvatio s glumcem, nasmijao se.

- Sve ovo što sam čuo o sebi apsolutno je smiješno - kaže Vuksan. 

Idi na 24sata

Komentari 156

  • pernica 04.11.2011.

    Herceg mi je sladak, sigurna sam da je "dobričina", a ova uobražena Tatjana ga vrti oko malog prsta-takve ona voli! ali nek se ne raduje previše jer brzo njoj i takvi dosade.....(ona sama ne zna šta bi i koga bi)- tko je koga prvi varao, sad nije ni bitno, brzo su svi četvero našli zamjene....

  • palača 04.11.2011.

    taj preserator mali iz Požege,umisljen otkad je postao nogometni menadžer prije,neko mu to sredio.lovio je uvijek manekenke i voditeljice da se naslikava po novinama samo.i bude negdje viđen.imao je prie onu fuficu. jadni us skroz.primitivci. svi znaju kakav je.ocito one znaju isto sta im je bitno.

  • Adolf Hilter 04.11.2011.

    Joj kako bi joj poliza stopala i slatke prstiće..ona mi je sam vrh uz lanu jurčević,franku batelić,maju šuput,doris pinčić itd..naravno što se stopala tiče..ako ima koja cura ili dama koja voli feet fetis nek se javi..

Komentiraj...
Vidi sve komentare