Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
156 komentara

Tatjana i Nikky prekinuli jer ju je ulovio dok je bila s drugim?

LJUBAVNI ČETVEROKUT Tatjana Jurić i Nikky Vuksan navodno su prekinuli jer ga je varala s Ivanom Hercegom. Vuksan je utjehu pronašao u voditeljici Eciji Ivušić

Pixsell
Foto: Pixsell

Tatjana Jurić (29) i Ivan Herceg (30) susjedi su na zagrebačkom Bukovcu, a često su se viđali u kvartovskom kafiću. Ona je tad bila u vezi s Nikkyjem Vuksanom (35). Voditeljicu je ostavio ljetos nakon što je, doznajemo, zatekao Hercega u njezinu stanu.

Vuksan se potom, piše Story, 'spetljao' s Tatjaninom kolegicom Ecijom Ivušić (25). Menadžer i plavokosa voditeljica navodno su se nalazili isključivo u njegovu stanu, no njoj je skrivanje dosadilo. Na Facebooku je stavila stihove: “Ostavi tu budalu, svaki drugi bi se takvoj ženi već odavno predao”. Tatjana je navodno, nakon što je saznala za vezu bivšeg i mlađe kolegice, nju izbrisala s Facebooka. Herceg nije bio dostupan za komentar. Na to da ih je Vuksan uhvatio zajedno, Jurić kaže kako je žaloste tračevi.

- Nikky je slobodan i može raditi što god ga veseli - kaže Tatjana. 

Ecija je demantirala vezu s Vuksanom dodavši kako joj 'gluposti ne trebaju jer ima smrtni slučaj'. Vuksan nam je rekao da nije u vezi, a o Tatjani nije želio govoriti. Na to da ju je uhvatio s glumcem, nasmijao se.

- Sve ovo što sam čuo o sebi apsolutno je smiješno - kaže Vuksan. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message