To je to što me zanima!

'Terminator' terminiran: Šesti dio nam ne stiže 2017. godine

Premda se činilo da ćemo već 2017. godine, dobiti nastavak 'Terminator Genisysa', stvari su se značajno izmijenile. Na žalost, ne u korist Schwarzeneggera
Vidi originalni članak

Iako je sve govorilo u prilog tomu da ćemo dobiti još nastavaka popularnog serijala , čini se da je šesti dio kiborških pustolovina izbrisan s kalendara. Film, koji je trebao izaći u svibnju 2017. godine je maknut u korist reboota 'Baywatcha' (da, danas je sve reboot i remake) s Dwayneom Johnsonom u glavnoj ulozi.

screenshot

Razlozi za takvo ponašanje su vjerojatno financijske prirode. Film je zaradio zadovoljavajuću svotu novaca, 440 milijuna na uloženih 155 , no od te svote jako malo je došlo iz SAD-a, samo 90 milijuna. Takvo podbacivanje na američkom tržištu sigurno nije razveselilo producente , pa su odlučili malo stati na loptu i razmisliti o daljnjem razvoju franšize.

No bilo bi dobro da ne razmišljaju predugo jer se prava na 'Terminatora' vraćaju originalnom tvorcu, Jamesu Cameronu , krajem 2018. godine.

A premda je nova verzija 'Baywatcha' nešto što nas ne bi jako uzrujalo, stvarno se moramo upitati tko bi radije gledao takav film umjesto filma sa skoro neuništivim kiborzima koji putuju kroz vrijeme...

Idi na 24sata

Komentari 8

  • eric007 22.01.2016.

    Pozitivno je da se Cameron vrača.

  • pdv 22.01.2016.

    Terminator Genisys je sranje a sam je J. Cameron nahvalio film da se valjda bolje prodaje a gluplji film nisam gledao

  • kompas321 21.01.2016.

    Na žalost i njega su stigle godine, ali i dalje dobar glumac kao u mladim danima... LEGENDA

Komentiraj...
Vidi sve komentare