To je to što me zanima!

Teški dani za Daniela Craiga, preminuo mu otac u 78. godini

Film o Jamesu Bondu 'Živi i pusti umrijeti' bio je prvi kojeg je Daniel pogledao i to upravo u društvu svoga oca 1973. godine. Bilo mu je drago što je sin ostvario dječački san i postao glumac
Vidi originalni članak

Otac glumca Daniela Craiga (52), Tim Craig, preminuo je u dobi od 77 godina nakon što se godinama borio s rakom jetre. Kako pišu britanski mediji, ta vijest je slomila zvijezdu koja je igrala tajnog agenta Jamesa Bonda.

POGLEDAJTE VIDEO: Roger Moore preminuo je 2017. godine

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

S ocem je bilo vrlo povezan i blizak, a Tim je svojedobno rekao kako sa sinom ima odnos kakav inače imaju najbolji prijatelji. Bio je podruzetnik, a sa suprugom Kristy je živio u blizini Oswestryja u Engleskoj. 

Često je znao doći na Danielove filmske premijere i bio je ponosan na njegova glumačka ostvarenja.

- Daniel ne govori o meni i ja ne pričam o njemu, ali naravno izuzetno sam ponosan na njega, on je jako dobar glumac - izjavio je Tim prije nekoliko godina.

Tim je jednom prilikom rekao kako se dobro sjeća trenutka kad je netko njegova sina pitao što će biti kad odraste, a on je bez zadrške rekao kako će biti glumac. Bilo mu je drago što je u konačnici i ostvario svoj dječački san i što je bio dovoljno uporan da ne odustane. 

SEAN CONNERY Bond, prvi James Bond slavi 90. rođendan: U braku je 45 godina

Film o Jamesu Bondu 'Živi i pusti umrijeti' bio je prvi kojeg je Daniel pogledao i to upravo u društvu svoga oca 1973. godine.

Danielova glasnogovornica Laura Symons potvrdila je kako Daniel ni obitelj neće davati izjave vezane uz očevu smrt. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mali mravac 27.08.2020.

    Ajoj, mlad covjek, ima neki racun pa da nekako pomognemo obitelji ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare