To je to što me zanima!

Thandie Newton vam pokazuje grudi i seksa se s kriminalcem

U seriji 'Rogue' glumi detektivku Grace koja istražuje uzrok misteriozne smrti svog sina. 'Spetlja' s kriminalcem Jimmyjem Laszlom kojeg glumi Marton Csokas
Vidi originalni članak

'Rogue', mini-serija od deset nastavaka u SAD-u se emitira od prošlog tjedna. Thandie Newton (40) u seriji glumi detektivku Grace koja istražuje uzrok misteriozne smrti svog sina. 

Kako istraga ne bi bila dosadna, Grace se 'spetlja' s kriminalcem Jimmyjem Laszlom kojeg glumi Marton Csokas (46) i s njim vara supruga Toma kojeg glumi Kavan Smith (42). Iako je priča poprilično zanimljiva, najupečatljiviji dijelovi serije su oni u kojima je Thandie gola. 

Zbog scena vatrenog seksa s Csokasom, glumica je bez ikakvog dvoumljenja ili srama pokazala sve atribute.

- Golotinja i sirovost potrebne su kako bi priča djelovala autentično. Sve je rađeno s puno ukusa - kaže Thandie dok kritičari seriju opisuju kao više seksi i provokativnu od serije 'Okus krvi' koja vrvi eksplicitnim scenama seksa.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • maxinga 04.06.2013.

    Daj novaca pokazujem sve, kako se to i radi u svijetu!!

  • marijaterezija2 16.05.2013.

    A dobro kad njoj paše

  • humungus_1 09.05.2013.

    današnje glumice, pjevačice, voditeljice i slične,..osim sisa i pi...ke nemaju niš drugo za ponudit....tu ide dobra ona stara poslovica o ..da su sve žene ku...ine, ma nema je koja nebi picu htjela dobro unovčit......

Komentiraj...
Vidi sve komentare