To je to što me zanima!

The Edge provjerava 'je li zrak čist': U2 prošetali po Stradunu

Članovi grupe U2, gitarist Edge i basist Adam Clayton viđeni su kako plove oko Hvara i Visa. Sa svojim su suprugama posjetili su i Dubrovnik, gdje su prošetali po Stradunu
Vidi originalni članak

Već se nekoliko dana da članovi U2-a plove Jadranom, a sada su fotografirani u na dubravčkom Stradunu. David Howell Evans  (55), poznat kao The Edge, i njegova supruga Morleigh Steinberg (51) prošetali su centrom te razgledali znamenitosti.

Njima se pridružio i nešto stramežljiviji basist Adam Clayton (56) koji je, sudeći prema 'fotkama', čekao da 'zrak bude čist' kako bi se mogao nesmetano prošetati, bez smetnje obožavatelja i fotografa. 

Članovi legendarne grupe u Hrvatsku su došli sa prijateljima i obitelji, a plove jahtom Cyan, vrijednom 125 milijuna kuna. 

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • montello 11.08.2016.

    boje se paparazzija

  • Kashmir 11.08.2016.

    Ma da zrak je čist naravno ...što će nisu jadni naučili hodati po svijetu, a da ih obožavatelji ne opsjedaju. Nema toga kod nas, fanova ima ali nisu popi*ditis kad sretnu svjetske zvijezde na cesti.

  • minaj 11.08.2016.

    kakvi su im ovo žene, obukli su se skroz nenormalno za ovo podneblje, trebali su istaći svoje bogatsvo rolexima, duck usnama i sisama na izvolite

Komentiraj...
Vidi sve komentare