To je to što me zanima!

Tia Mamić 'servirala' je bujni dekolte: 'Izgledaš premoćno...'

Tia je čest gost jednog zagrebačkog beauty salona u kojem se profesionalno šminka pa salon nerijetko objavljuje njezine fotografije na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Atraktivna Tia Mamić (33) svoj privatni život već godinama krije od očiju javnosti. Radi se o pokćerki političara Ljube Jurčića (65), koja se prije 2 godine udala za Marija Mamića (36), sina Zdravka Mamića (59). Tiju rijetko možemo vidjeti u javnosti, a zaključala je i sve društvene profile.

Ipak, ona je čest gost jednog zagrebačkog beauty salona u kojem se profesionalno šminka pa salon nerijetko objavljuje njezine fotografije.Ovaj put pokazala je preplanuli ten, a u prvi plan stavila je bujni dekolte koji je oduševio brojne pratitelje. Od komentare se nisu suzdržali niti Maja Šuput (40) i Marko Grubnić (38) koji su pohvalili izgled atraktivnih djevojaka. 

- Ajme, premoćne ste. Wooow djevojke - samo su neki od komentara ispod fotografije koja je u manje od sat vremena 'skupila' oko dvije tisuće lajkova. 

Podsjetimo, par nikada nije javno govorio o svojoj vezi, no šuška se kako je ljubav planula na otoku Pagu godinu dana prije raskošnog vjenčanja. 

Par je zatim Novu godinu dočekao u Dubaiju, potvrdio vezu na društvenim mrežama, a onda su se vjenčali u zagrebačkom hotelu Westin pred stotinjak uzvanika.

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 37

  • uvijekprvi9 15.05.2020.

    Predivna je ,na zid cu njenu sliku staviti i svaki dan upraznjavati svoju dnevnu dozu masturbacije.

  • kristinazg 15.05.2020.

    Ne kuzim koja je od ove dvije zenske Tia, izgledaju identicno.

  • 15.05.2020.

    Danas više neznaš dali gledaš vulkanizerstvo ili fasadu na zgradi,svi se zalažu za planet bez plastike a same žene imaju više plastike u sebi nego kompletna planeta,Gmo free a sve oko nas modificirano

Komentiraj...
Vidi sve komentare