Show

Komentari 37

Tia Mamić 'servirala' je bujni dekolte: 'Izgledaš premoćno...'

Tia Mamić 'servirala' je bujni dekolte: 'Izgledaš premoćno...'

Tia je čest gost jednog zagrebačkog beauty salona u kojem se profesionalno šminka pa salon nerijetko objavljuje njezine fotografije na društvenim mrežama

Atraktivna Tia Mamić (33) svoj privatni život već godinama krije od očiju javnosti. Radi se o pokćerki političara Ljube Jurčića (65), koja se prije 2 godine udala za Marija Mamića (36), sina Zdravka Mamića (59). Tiju rijetko možemo vidjeti u javnosti, a zaključala je i sve društvene profile.

Ipak, ona je čest gost jednog zagrebačkog beauty salona u kojem se profesionalno šminka pa salon nerijetko objavljuje njezine fotografije.Ovaj put pokazala je preplanuli ten, a u prvi plan stavila je bujni dekolte koji je oduševio brojne pratitelje. Od komentare se nisu suzdržali niti Maja Šuput (40) i Marko Grubnić (38) koji su pohvalili izgled atraktivnih djevojaka. 

- Ajme, premoćne ste. Wooow djevojke - samo su neki od komentara ispod fotografije koja je u manje od sat vremena 'skupila' oko dvije tisuće lajkova. 

Podsjetimo, par nikada nije javno govorio o svojoj vezi, no šuška se kako je ljubav planula na otoku Pagu godinu dana prije raskošnog vjenčanja. 

Par je zatim Novu godinu dočekao u Dubaiju, potvrdio vezu na društvenim mrežama, a onda su se vjenčali u zagrebačkom hotelu Westin pred stotinjak uzvanika.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Najčitaniji članci