To je to što me zanima!

Tim u Dubrovniku: Lijep sam jer jedem kelj i seksam se

Tim je u Dubrovniku sudjelovao na konferenciji najvećih medijskih stručnjaka u regiji, a večeri je provodio razgledajući grad. Na Stradunu je dijelio autograme
Vidi originalni članak

Zvijezda serije 'Državna tajnica' i 'Hawai Five O' Tim Daly (56) u Hrvatsku je došao s kćeri Emelyn (25). U Dubrovniku je sudjelovao na konferenciji najvećih medijskih stručnjaka u regiji, a večeri je provodio razgledajući grad. Na Stradunu je potpisivao autograme obožavateljicama, a otkrio je i tajnu svog mladolikog izgleda.

- Jedem mnogo kelja i redovito se seksam - rekao je Tim. Glumac je od prošle godine u vezi s kolegicom Teom Leoni (49) koja je sedam godina bila u braku s Davidom Duchovnyjem (54) iz 'Dosjea X'.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Moslavka 13.06.2015.

    On neka daje kceri da jede kelj jer joj je zaista potreban a on neka si nadje nekakvo povrce sto je dobro za vid jer iako nosi one grde cvikere jos uvijek dobro ne vidi.

  • KaĿea 13.06.2015.

    Ja sam zbog kelja zvao policiju i prijavio nasilje u obitelji. Žena je platila kaznu sucu za prekršaje soma kuna...hahahaha...e neće više biti te smrdljive travurine na stolu.

  • Manuella 13.06.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare