To je to što me zanima!

Tko će pobijediti u 'The Voiceu?'

Bliži se finalna emisija omiljene pjevačke emisije 'The Voice'. Četvero najboljih prošlo je dalje, a samo će jedan kandidat osvojiti laskavu titulu
Vidi originalni članak

Ove subote gledatelji 'The Voicea' pratili su nastupe osmero polufinalista. O njihovim je sudbinama odlučivala publika, a prolazak u finale ove sezone izborili su Ana Širić iz Urbanovog tima, Luka Novokmet iz tima Davora Gobca, Jakov Peruško Rihtar iz Dininog tima te Vannin Martin Kosovec

DVA FAVORITA Gledatelje 'The Voicea' oduševili Martin i Jakov: 'Rasplakao me. Melem za dušu i srce, bravo...'

Prva je svoje umijeće predstavila Ana, koja je zapjevala pjesmu 'Used To Be Young' Miley Cyrus te iz natjecanja 'izbacila' Tonija Šimonovića. Iz tima Gobac je na pozornicu izašao Luka i izveo pjesmu 'Sledgehammer' Petera Gabriela. Njegov konkurent Sandro Bjelanović također je oduševio publiku izvedbom pjesme grupe Queen, no Luka je izborio prolazak. 

Slijedio je nastup Dininih kandidata, Natali Radovčić pjevala je talijansku pjesmu 'Caruso', a Jakov Peruško Rihtar Oliverovu 'Dva puta san umra' i prošao u finale. Iz Vanninog tima su pjevali Sergej Božić i Martin, no Martinova izvedba Elvisove 'Unchained Memory' oduševila je publiku i žiri, te se Martin plasirao u finale. 

 

POGLEDAJTE VIDEO: BABY LASAGNA OTKRIO ŠTO MU JE REKLA ZSA ZSA 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Old Kresoje 21.01.2024.

    Tko god da pobijedi za 1-2 godine nitko ga se neće sjećati, osim njegovih mame,tate i bake. Tko se sjeća pobjednika prijašnjih sezona, većina nema pojma koji su, niti su napravili nešto vrijedno slušanja u glazbenoj karijeri.

  • barbiii 21.01.2024.

    Ovaj s dva prezimena ajd, njega nitko nije spomenuo 😂😂

  • 21.01.2024.

    Martin.

Komentiraj...
Vidi sve komentare