To je to što me zanima!

Tko je misica koju ljubi premijer Slovenije? Upoznali su se preko sestre, prije je ljubila ministra

O vezi svestrane Tine i Roberta počelo se šuškati prije nekoliko tjedana. Novi par na slovenskoj sceni upoznao se preko njezine sestre Urške Gaber
Vidi originalni članak

Slovenski premijer Robert Golob (55) i 20 godina mlađa misica Tina Gaber (35) zajedno su se pojavili na dodjeli Prešernovih nagrada u Ljubljani i tako potvrdili nagađanja o ljubavnoj vezi, o kojoj se u slovenskim medijima šuška već neko vrijeme. 

Robert i Tina i ranije su 'uhvaćeni' zajedno u javnosti, no ovo je jedno od prvih pojavljivanja na koji su stigli 'ruku pod ruku'. Premijer Golob ne voli pričati o ljubavi, a nakon izlaska u javnost s Tinom svi su se zapitali, tko je mlada manekenka koju ljubi? 

Tina je od ranije poznata slovenskoj javnoj sceni. Ona je bivša Miss Hawaiian Tropic, televizijska voditeljica, poduzetnica, influenserica i bivša lobistica.

Ova bivša misica na Instagramu ima više od 17.000 pratitelja, a voli dijeliti iskustva s putovanja pa je tako 2019. bila i na Tajlandu. Inače je veganka i gorljiva borkinja za prava životinja. 

O vezi svestrane Tine i Roberta počelo se šuškati prije nekoliko tjedana. Novi par na slovenskoj sceni upoznao se preko njezine sestre Urške Gaber. Urša je inače i Robertova bivša poslovna tajnica iz tvrtke 'Gen-I', a trenutačno radi u kabinetu predsjednika Vlade. 

Prije premijera, Tina je bila u vezi s pjevačem Janom Plestenjakom, a šuškalo se i o tome da se viđa sa bivšim slovenskim ministrom za promet, Patrikom Vlačičem. 

NA DODJELI NAGRADA Slovenski premijer ljubi 20 godina mlađu misicu Tinu: Pojavili se na državnoj proslavi

Slovenski premijer prošle godine se razveo od supruge Jane Nemec. Razvod nije javno komentirao, dok je na televiziji u jednoj slovenskoj emisiji otkrio da živi sam s djecom. 

Inače, Tina i Robert nedavno su zajedno 'uhvaćeni' u trgovini namještaja, ali i na vatikanskom božićnom koncertu u Rimu, koji je uživo prenosila privatna talijanska televizija Canale 5. Za slovenske medije iz kabineta slovenskog premijera tada nisu htjeli komentirati navode, jer Robert sam ne želi govoriti o privatnom životu. 

Par se prati na društvenim mrežama. Misica je još prošle godine viđena u njegovom izbornom stožeru, a nedavno je bila i voditeljica u TV emisiji Exatlon Slovenija. 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • barbiii 10.02.2023.

    Ovo je bio Tin do odlaska na Tajland 🧐😂

  • Cirenac 09.02.2023.

    Još jedna koja bi kruha bez motike.

  • max2017 09.02.2023.

    zelo hudkurčen fant..........

Komentiraj...
Vidi sve komentare