Show

Komentari 41

Tko je misica koju ljubi premijer Slovenije? Upoznali su se preko sestre, prije je ljubila ministra

Tko je misica koju ljubi premijer Slovenije? Upoznali su se preko sestre, prije je ljubila ministra

O vezi svestrane Tine i Roberta počelo se šuškati prije nekoliko tjedana. Novi par na slovenskoj sceni upoznao se preko njezine sestre Urške Gaber

Slovenski premijer Robert Golob (55) i 20 godina mlađa misica Tina Gaber (35) zajedno su se pojavili na dodjeli Prešernovih nagrada u Ljubljani i tako potvrdili nagađanja o ljubavnoj vezi, o kojoj se u slovenskim medijima šuška već neko vrijeme. 

Ljubljana: Premijer Robert Golob pojavio se na državnoj proslavi u društvu Tine Gaber

Robert i Tina i ranije su 'uhvaćeni' zajedno u javnosti, no ovo je jedno od prvih pojavljivanja na koji su stigli 'ruku pod ruku'. Premijer Golob ne voli pričati o ljubavi, a nakon izlaska u javnost s Tinom svi su se zapitali, tko je mlada manekenka koju ljubi? 

Tina je od ranije poznata slovenskoj javnoj sceni. Ona je bivša Miss Hawaiian Tropic, televizijska voditeljica, poduzetnica, influenserica i bivša lobistica.

Ova bivša misica na Instagramu ima više od 17.000 pratitelja, a voli dijeliti iskustva s putovanja pa je tako 2019. bila i na Tajlandu. Inače je veganka i gorljiva borkinja za prava životinja. 

O vezi svestrane Tine i Roberta počelo se šuškati prije nekoliko tjedana. Novi par na slovenskoj sceni upoznao se preko njezine sestre Urške Gaber. Urša je inače i Robertova bivša poslovna tajnica iz tvrtke 'Gen-I', a trenutačno radi u kabinetu predsjednika Vlade. 

Prije premijera, Tina je bila u vezi s pjevačem Janom Plestenjakom, a šuškalo se i o tome da se viđa sa bivšim slovenskim ministrom za promet, Patrikom Vlačičem. 

Slovenski premijer prošle godine se razveo od supruge Jane Nemec. Razvod nije javno komentirao, dok je na televiziji u jednoj slovenskoj emisiji otkrio da živi sam s djecom. 

Inače, Tina i Robert nedavno su zajedno 'uhvaćeni' u trgovini namještaja, ali i na vatikanskom božićnom koncertu u Rimu, koji je uživo prenosila privatna talijanska televizija Canale 5. Za slovenske medije iz kabineta slovenskog premijera tada nisu htjeli komentirati navode, jer Robert sam ne želi govoriti o privatnom životu. 

Par se prati na društvenim mrežama. Misica je još prošle godine viđena u njegovom izbornom stožeru, a nedavno je bila i voditeljica u TV emisiji Exatlon Slovenija. 

Najčitaniji članci