To je to što me zanima!

Tko je Rozgina sestra? Tukla se s Jelenom do 17. godine. Drukčija je, voli mirniji način života...

Pjevačica je u nedavnom intervjuu progovorila o odnosu sa plavokosom sestrom i objasnila da njih dvije žive u potpunosti različite živote
Vidi originalni članak

Julija Rozga Čuk (46), sestra pjevačice Jelene Rozge (45), vrlo se rijetko pojavljuje u javnosti te preferira miran obiteljski život. No, ovaj je tjedan viđena na predstavljanja nove mirisne kreacije brenda Top u Splitu.

SKUPO ILI NE? Evo koliko morate izdvojiti ako želite da vam na zabavi pjevaju Rozga, Jole, Parni valjak...

Mnogi su komentirali da pjevačica i njezina plavokosa sestra nevjerojatno liče, a Jelena je u nedavnom intervjuu progovorila o odnosu sa sestrom i istaknula da njih dvije žive potpuno različite živote. 

- Julija je majka, predivna mama i Julija je oduvijek bila tip koji se dizao u osam ujutro. Ja sam velika spavalica, a ona je potpuno drugi tip. Ona se odlučila za mirniji način život. Moja nećakinja je moja prijateljica s kojom se svaki dan čujem, puno pričamo o svemu, nemamo tajni - rekla je Jelena tada o Juliji, koja je majka sina Noe i kćeri Lee, a dodala i da ona i sestra imaju potpuno drukčiji ukus u muškarce. 

Julija je na ovotjednom eventu zablistala u jednostavnoj kombinaciji; crnoj haljini i crnom sakou, a lice je sakrila velikim sunčanim naočalama. 

SAME RIJEČI HVALE Jelena Karleuša oduševljena je Jelenom Rozgom: 'Kakvo tijelo, kakav glas! Pod dojmom sam!'

- Dugo smo se mi tukle, negdje do 17. godine. Sjećam se, već sam pjevala u Magazinu i nešto smo se bile posvađale, nešto oko odjeće, normalno, sestra je bila puna modrica, a meni je falilo pola kose - prisjetila se jednom prilikom za IN Magazin Jelena, koja unatoč tome što su sestre vrlo bliske, vješto štiti Julijinu privatnost. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Annaplatonova@gmail.com 29.04.2023.

    Ne Kuzis zato sto si glupa I ne razumijes se u ljepotu, sestra jelene rozge je ona koja se nalazi na fotografiji sa ovom Crnom zenom ,a rozga je na fotografiji Sama bez ikoga I tko se razumije u estetiku moze primijetiti da su crte lica jelene rozge mnogo njeznije I profinjenije od crta lica njene sestre ,a da sestra od jelene rozge ima Malo grublje crte lica od jelene rozge

  • Miške 28.04.2023.

    Volim Rozgu, divna je.

  • BabaYaga 28.04.2023.

    Ja i dalje ne kužim koja je Rozgina sestra na fotografiji 🙄

Komentiraj...
Vidi sve komentare