To je to što me zanima!

Tko joj je to poderao majicu? Lani iz 'rupica' provirile grudi

Pjevačica je objavila fotografiju na kojoj je odjevna u žutu majicu čiji je prorez raspametio njene pratitelje. Provokativna fotka u kratkom je roku skupila više od 12 tisuća 'lajkova'
Vidi originalni članak

Lana Jurčević (32) uspjela mi ponovno 'uzburkati strasti' na Instagramu jednom fotografijom. Pjevačica je pozirala u žutoj majici kratkih rukava, koju je podvezala ispod grudiju. Iako nije istaknula dekolte, Lana je pokazala grudi kroz prorez na 'neobičnom' mjestu. 

Njeni pratitelji poručili su joj da sliči Ariani Grande, a drugi su joj u komentarima ostavljali izljeve ljubavi. Jurčević je taj 'outfit' izabrala za premijeru filma 'Baywatch' u zagrebačkom Cinestaru. 

Jurčević je nedavno objavila i snimku svojih golih nogu s masaže. Uz video je napisala da je boli grlo te da mašta o opuštanju, a obožavatelji su joj se velikodušno ponudili pomoći.

Lanin posljednji spot za singl 'Kim Kardashian' u dva tjedna pregledan je preko dva milijuna puta. 

Idi na 24sata

Komentari 142

  • flawless77 02.06.2017.

    Joooj koliko me nervira nemogu vam rec...nisam ljubomorna jer vecina misli da ako nesto lose komentiras za "zgodnu ribu" da si ljubomoran... ma na koga se ti curo furas..daleko si od jlo ,kardashianka itd! Sa tim srednjoskolskim forama kao"nisam skuzila sa mi je majca poderana" i jeftinim silikonima! Nista u zivotu nisi napravila osim sto si bila sa todoricem al si nanjusila propast pa uhvatila pedalu, zbog cega ovake fundre i jadnice imaju mjesta u celebrity clancima , toliko umjetnika i ostalih ne dolaze do izrazaja zbog ovakvih zdaja.. doslo je vrijeme da smo zeljni vidjeti obucenu, prirodnu, nepromiskuitetnu curu bez gole guzice i sisa u prvom planu i naravno neizbjeznom maltom -makeupa

  • 3sh 01.06.2017.

    Do jučer nije ni imala grudi. Prije dva mjeseca je bila ravna kao daska. I ova ode stopama Maje Šuput i ostalih. Jadno. 30-te su tu, a nismo se ostvarili na nijednom području, sad moramo pokazivati grudi da bi bile zamječene.

  • hrza 01.06.2017.

    Poderalo se jer je loš kvalitet materijala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare