To je to što me zanima!

Tko su šest novih ljudi u 'Hell's Kitchenu'? Gretić sve objasnio

Emisija 'Hell's Kitchen' ne prestaje s iznenađenjima. U novoj epizodi će kandidate dočekati šest neznanaca, a chef Tom Gretić objasnit će im o čemu se točno radi...
Vidi originalni članak

Večerašnja epizoda 'Hell's Kitchena' donosi brojna uzbuđenja kojima se kandidati ni u snu nisu nadali. Naime, sous chefovi Ivana i Ivan probudit će ih u ranu zoru i poslati u kuhinju: ''Ekipa, danas je dan koji ne želite prespavati!''

- Praznog želuca, sav čangrizav, uletavam i vidim da stoje ljudi. Što je sad, o čemu se radi? - iznenađen će biti Dominik, ali i svi ostali kad u studiju ugledaju šest nepoznatih lica.

STEPHANIE IMA UPOZORENJE ZA SVE... 'Imala sam 23 kad sam bila s djedicom (80). Za njega sam bila sigurna da me neće varati'

- Ovo su vaši novi kolege, oni će se danas boriti za ulazak u 'Hell's Kitchen' - obznanit će im chef Gretić.

Chef će srdačno pozdraviti i pridošlice – Milenu, Emiliju, Anela, Nikolu, Viktora i Matiju te im najaviti prvi izazov.

- Kuhat ćete jelo kojim ćete se dokazati meni prvenstveno. Samo četiri najbolja proći će u timove, dvoje ide kući. Za pripremu vašeg jela imate 60 minuta. 

NOVI IZAZOVI Prve trzavice između crvenih i plavih u 'Survivoru': 'Matea si je dala za pravo da vrijeđa...'

Novi kandidati hrabro će prionuti poslu, a crveni i plavi, nikad složniji, sve će promatrati iz kuće na ekranu i pratiti svaki pokret gostiju, ali i svog chefa.

- Ovo mu je novi miljenik - uskliknut će crveni i plavi kad njihov chef jednog novog kandidata potapša po ramenu.

- Noge mi se tresu - komentirat će jedna nova kandidatkinja noseći tanjur chefu na kušanje, iako je bila prilično opuštena prilikom kuhanja.

Dva kandidata chef će odmah smjestiti u timove, a tanjur jednog od njih toliko će ga oduševiti da će reći samo: ''Wow! Kapa dolje!''

USKORO NA MALIM EKRANIMA Frano Ridjan vodit će novi show 'Tko to tamo pjeva?': 'Ovakvo nešto još nismo vidjeli kod nas'

O sudbini preostalih dvoje koji ostaju u showu odlučivat će crveni i plavi u novom dinamičnom zadatku.

- Pustimo pijetlove neka se potuku... E, sad će biti borbe teške u timu - poručit će Lucija kad jedan novi član plavih pokaže odlučnost i odmah se postavi kao vođa.

- Samo tren, polako, ja tu vodim glavnu riječ! Jedan glas, onda neka bude moj. Ako sam ja lider i vođa, onda sam ja lider i vođa - uzvratit će mu i Mauro.

NOVA EPIZODA Martina u 'Večeri za 5' osvojila je 36 bodova, a najstroži bio je Ivan: 'Razočaran sam desertom'

Tko je unio nemir u kuću, tko oduševio prvim tanjurom i kako će timovi reagirati na svoje nove članove, gledatelji će doznati već večeras od 21.15 sati na RTL-u u novoj epizodi showa 'Hell's Kitchen Hrvatska'. Nova epizoda dostupna je i 24 sata ranije na platformi Voyo.

POGLEDAJTE NOVU SEZONU SERIJALA 'TKO JE KRIV?':

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare