To je to što me zanima!

Todorić i cura ponosno pozirali, trudnički trbuščić u prvom planu

"Nekadašnji bogatuni" u Splitu su predstavili splitsku podružnice svoje agencije za luksuzne nekretnine. Na papirima firme Ante se nigdje ne pojavljuje...
Vidi originalni članak

Ante Todorić i Petra Kaćunko prije mjesec i pol podijelili su novosti o skorašnjem rođenju zajedničke bebe. Sada je pak predstavljanju splitske podružnice njihove zajedničke agencije za luksuzne nekretnine Petra prvi puta u javnosti ponosno pozirala s trudničkim trbuščićem.

Nosila je otmjenu crnu svečanu haljinu s raskošnim prorezom kojim je istaknula vitke noge. Osmijeh nije skidala s lica dok se družila s prijateljima i poslovnim suradnicima, a i njezin privatni i poslovni partner, Ante Todorić također je blistao. 

Sredinom svibnja je dakle, Gazdin stariji sin obznanio kako će dobiti dijete s partnericom koju je nedavno uselio u obiteljski dom u Kulmerovim dvorima, a početkom svibnja su oboje predstavili zajednički biznis. 

SJAJE I BLISTAJU Todorići opet u velikom biznisu: Ante i cura mu Petra pokrenuli su i agenciju za nekretnine...

U sudskom se registru ni Ante ni Petra ne navode kao vlasnici tvrtke, ali se Petra spominje kao direktorica. 

Tvrtka Rože Dalma, koja se navodi kao vlasnik Todorićeve agencije za nekretnine, osnovana 2017, a gazde su joj Nijemci. Ante i Petra su javnosti dali na znanje kako su u projekt 'ušli s partnerima iz Njemačke' i kako će se dominantno baviti posredovanjem u kupnji i prodaji 'premium nekretninama'.  

Idi na 24sata

Komentari 6

  • VLADEK72 07.07.2023.

    rodit će se još jedan budući lopov

  • onako nekako 07.07.2023.

    Kopija bivše žene

  • now go home and get your fuckin shine box 07.07.2023.

    Hehe..hoće li se početi pisati o propasti turističke sezone ove godine??ili je to zabranjena tema,direktor bi mogao dobiti packu od vladajucih..čmarosisi!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare