To je to što me zanima!

Todorić poželjela u backstage, zaštitar joj je radio 'probleme'

Gazdina kći u četvrtak je došla na Rujanfest. Bila je VIP prostoriji, ali sa svojim je prijateljicama poželjela ući u prostor gdje se nalaze pjevači. S redarom se raspravljala jer ju joj pravili probleme
Vidi originalni članak

Iva Todorić (43) s prijateljicama je planirala upasti u prostor gdje se pjevači pripremaju za nastup na Rujanfestu. Iako je bila u VIP dijelu, poželjela je i do backstagea, no redar nju i prijateljice nije puštao pa se Iva s njim upustila u žustru raspravu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Namrgodila se i okretala uokolo. Na Rujanfestu u Zagrebu su u četvrtak nastupali trenutno najrazvikanije glazbene zvijezde u regiji, Senidah i Coby.

Iva se zbog njih uputila prema backstageu, međutim, došlo je do nesporazuma između nje i redara pa se našla u problemima.

- Htjela je uporno na ulaz gdje su bili i pjevači. Raspravljala se barem pet minuta - ispričala nam je gospođa koja se našla iza Gazdine kćeri.

Todorić je za noćni provod na Bundeku odabrala ležernu kombinaciju u kojoj se isticao dugačak kaput krem boje. Bez obzira na neugodnosti koje je imala sa zaštitarima, odnedavno razvedena Iva s prijateljima se zabavljala i smijala. Izlazila je i vraćala se u VIP dio nekoliko puta odakle je slušala Senidu i Cobyja.

 

POGLEDAJTE GALERIJU: 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZEZANCIJA' S IVANOM ŠARIĆEM: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 108

  • smradacdubrava 21.09.2019.

    Hahahahahaha

  • tetina 20.09.2019.

    Prije godinu dana on bi joj pristira tepih i bio njen zaštitar

  • zagorec17 20.09.2019.

    Nek se proba raspravljati sa zastitarima Borbas security pa ce otici u p.m. vrlo brzo......nece se ni stici raspravljati 5 min.

Komentiraj...
Vidi sve komentare