To je to što me zanima!

Tom Brady započeo je vezu sa suprugom dok mu je bivša bila trudna, sad se svi odlično slažu

Manekenka se na utakmici nije odvajala od djece, kao ni od posinka te je cijelo vrijeme 'okidala' selfije, a Bridget Moynahan na Instagramu je objavila fotografiju bivšeg partnera i čestitala mu na pobjedi
Vidi originalni članak

Tampa Bay razbila je Kansas City 31-9 u Super Bowlu, a titulu najboljeg igrača finala osvojio je Tom Brady (43). Pobjedu je proslavio uz suprugu, brazilsku manekenku Gisele Bündchen (40) i troje djece.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Brady i Gisele imaju dvoje djece: sina Benjamina (11) i kći Vivian (8), dok sportaš sa bivšom partnericom, glumicom Bridget Moynahan (49), ima sina Johna Edwarda (13) koji je također bio na Super Bowlu.

Benjamin i John nosili su jednake majice s natpisom Brady i brojem 12, a kamere su 'ulovile' Bradyja i Gisele kako se ljube.

Manekenka se na utakmici nije odvajala od djece, kao ni od posinka te je cijelo vrijeme 'okidala' selfije, a Bridget Moynahan na Instagramu je objavila fotografiju bivšeg partnera i čestitala mu na pobjedi.

Iako sada funkcioniraju kao 'velika obitelj', situacija nije uvijek bila bajna, piše Page Six. Naime, Bridget i Tom bili su u vezi dvije godine, a da je glumica trudna, doznala je u veljači 2007., dva mjeseca nakon prekida.

NEZAUSTAVLJIVI TOM Brady: 'Znali ste da će ovo biti ovako, a mirovina? Vraćam se!'

Da stvar bude gora, sportaš je u tom trenutku već počeo vezu sa Gisele. Ipak, danas više nema drame, a njih dvije odlično se slažu.

- Gisele i Bridget sada zapravo razgovaraju koliko i Tom i Bridget, ako ne i više - rekao je nedavno prijatelj koji poznaje obitelj. Moynahan se 2015. udala za bankara Andrewa Frankela.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • tina096 09.02.2021.

    Bivša karizmatičnija i ljepša, Gisele osim tijela, ništa posebno...A što se tiče ove situacije, koliko god se danas ovakve stvari smatraju normalnima, pa čak i poželjnima, meni neće biti nikad. Od toliko slobodnih, birati baš oženjenog i to onoga čija supruga čeka dijete, što ti mora biti u glavi da to napraviš....

  • Bucka.Li 08.02.2021.

    Trebali bi svi zajedno živjeti..sve ostaje u obitelji 😎😏

  • Sch22 08.02.2021.

    Haha slažu se jer su pare tu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare