Sport

Komentari 31

Brady: 'Znali ste da će ovo biti ovako, a mirovina? Vraćam se!'

Brady: 'Znali ste da će ovo biti ovako, a mirovina? Vraćam se!'

Vjerovali smo u sebe i znali smo da će se ovo dogoditi, zar nismo? Odigrali smo najbolju utakmicu cijele godine. Ne bih ovo uspoređivao s ičim prije, rekao je Brady

Tampa Bay razbila je Kansas City 31-9 u Super Bowlu, a titulu najboljeg igrača finala osvojio je Tom Brady.

- Imam toliko ljudi kojima moram zahvaliti. Ženi, mami koja ima 95 godina, volim te, mama! Ali... Ovo je zasluga našem stožeru i igračima, ja zapravo nisam napravio ništa! Ponosan sam na sve vas - rekao je trener Tampe Bruce Arians.

POGLEDAJTE VIDEO: Brady je 2019. bio jedini sa šest naslova... Sad ih ima sedam!

Arians je i ranije ove godine znao reći kako mu je posao lagan jer u momčadi ima Bradyja pa povremeno svom quarterbacku prepusti treniranje momčadi.

Onda se oglasio upravo on. Sedmerostruki NFL prvak Tom Brady, koji je osvojio i MVP nagradu za najboljeg igrača finala. Bacio je tri polaganja, imao 209 jardi, bio je iznimno siguran s loptom... Radio je sve što treba!

- Što mislite o ovome, ha? - šaljivo je upitao 43-godišnji Brady dok je podignuo titulu pa otvorio dušu:

- Ponosim se suigračima i trenerima. Vjerovali smo u sebe i znali smo da će se ovo dogoditi, zar nismo? Odigrali smo najbolju utakmicu cijele godine. Ne bih ovo uspoređivao s ičim prije. Svaka godina je fantastična, a ova momčad je prvak za sva vremena. Hvala vam svima - rekao je Brady pa potom rekao kako nema ništa od mirovine:

- Da, vratit ćemo se!

 

Najčitaniji članci