To je to što me zanima!

Tom Cruise helikopterom sletio nepoznatoj obitelji u dvorište pa provozao djecu da se iskupi

Obitelj je bila iznimno iznenađena, a isprva nisu ni znali da je baš Cruise u helikopteru. Rekli su im samo kako se radi o 'VIP gostu koji kasni'. Ipak, čini se kako holivudskoj zvijezdi na kraju i nije bila tolika žurba
Vidi originalni članak

Holivudska zvijezda Tom Cruise (59) trenutačno boravi u Velikoj Britaniji gdje snima svoj najnoviji nastavak franšize 'Nemoguća misija', a u novinske stupce dospio je i zbog jedne nesvakidašnje situacije, nepovezane s njegovom ulogom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Cruise je, naime, prilikom vožnje helikopterom poželio sletjeti u zračnu luku u Coventryju, no kako je ona bila zatvorena, a glumcu i ekipi se žurilo onda su pistu 'pronašli' u vrtu obitelji Webb u Warwickshireu. 

BBC piše kako je obitelj bila iznimno iznenađena postupkom, a isprva nisu ni znali da je baš Cruise u helikopteru. Rekli su im samo kako se radi o 'VIP gostu koji kasni'. Ipak, čini se kako holivudskoj zvijezdi na kraju i nije bila tolika žurba.

SLAVI 59. ROĐENDAN Tom Cruise: Scijentologija mu je uništila čak dva braka, odnos s djecom, ali ne i filmsku karijeru

Tom je s obitelji strpljivo pozirao, a kako bi se iskupio za nenajavljeno slijetanje djecu je odlučio povesti na probnu vožnju. Naravno, vozio ih je profesionalni pilot, a ne holivudski as, no to nije umanjilo doživljaj oduševljenoj djeci.

- Kad je Tom stigao i izašao, svi smo bilo kao - 'wow, ovo se događa u našem vrtu. On je otišao ravno k djeci i pozvao ih sa sobom, a onda nam je prišao i zahvalio. Bio je to nevjerojatan dan za nas i nadrealno iskustvo. Još uvijek ne mogu vjerovati da se to zaista dogodilo - ispričala je za BBC majka Alisson Web. 

POGLEDAJTE VIDEO: JURA IZ SERIJE 'ZAUVIJEK SUSJEDI' U 24 PITANJA

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Zlatna Vuga 26.08.2021.

    Hvala što ste objavili ovu jako važnu vijest za državu Hrvatsku

  • Cirenac 26.08.2021.

    Dobra reklama.

  • post it 26.08.2021.

    Baš fora :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare