To je to što me zanima!

Tom Cruise ponovno ljubi: Na Wimbledon je stigao u društvu 20 godina mlađe glumice

Jedan od najpoznatijih akcijskih glumaca bio je u tri braka, a nakon razvoda od Katie Holmes o njegovom ljubavnom životu nije se puno pričalo. Ipak, njegova pratnja na Wimbledonu pokrenula je šuškanja
Vidi originalni članak

O Tom Cruiseu (59) i njegovoj dvadeset godina mlađoj kolegici Hayley Atwell (39) američki mediji pisali su još prošle godine. Tada su prenijeli kako se par odlično slaže još od prvog dana snimanja sedmog nastavka ‘Nemoguće misije’, a kako su u međuvremenu postali i nerazdvojni. Tada su krenula i nagađanja o njihovoj vezi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njihov zajednički dolazak na Wimbledon oduševio je obožavatelje i samo potvrdio višemjesečna nagađanja kako se među njima razvila nova veza.

SLAVI 59. ROĐENDAN Tom Cruise: Scijentologija mu je uništila čak dva braka, odnos s djecom, ali ne i filmsku karijeru

O ljubavnom životu akcijske zvijezde nije se pričalo još od njegovog razvoda od Katie Holmes 2012. godine. Obožavatelji su ubrzo krenuli i uspoređivati dvije dame jer si, kako kažu, puno nalikuju.

Cruise i Hayley sve vrijeme s lica nisu skidali sretne osmjehe.

Iako glumački par nikad nije potvrdio, ali ni demantirao navode o svojoj romansi, obožavatelji misle da je njihov zajednički dolazak na Wimbledon potvrdio sva ta prijašnja šuškanja.

Naime, Tom Cruise ranije je bio u braku s glumicom Mimi Rogers od koje se razveo 1990. godine. Iste je godine oženio Nicole Kidman s kojom je dobio dvoje djece. Razveli su se 2001. godine, a nakon razvoda je zadržao skrbništvo nad njihovom usvojenom djecom Isabellom (27) i Connorom (25) koji su odgojeni u Scijentološkoj crkvi.

TKO ĆE POBIJEDITI? Rusija se utrkuje s Cruiseom i Muskom za prvi film u svemiru

Pet godina kasnije Cruise je oženio Katie Holmes što je ujedno bila i posljednja ozbiljnija veza ovoga glumca. Imaju kćer Suri (14), a razveli su se 2012. godine.

S druge strane, Hayley Atwell bila je u vezi s modelom Evanom Jonesom, a razišli su se 2015. godine. Prema pisanju The Suna, glumica je bila i u vezi s engleskim liječnikom, ali je i ta veza okončana prošle godine.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • japanokinezjapano 12.07.2021.

    Kada sa takom krivom gornjom čeljusti, nosom ko krumpir, visinom metar i žilet i tom njegovom sektom plijeniš pozornost, znaj da je svijet išao ili otišao u 300-a PM.

  • retita🦋 11.07.2021.

    Tako joj Bog pomogao.😬

  • 11.07.2021.

    Barem za ovom nece skakati na trosjedu kod oprah i vikati da je voli .

Komentiraj...
Vidi sve komentare