Obavijesti

Show

Komentari 12

Tom Cruise ponovno ljubi: Na Wimbledon je stigao u društvu 20 godina mlađe glumice

Tom Cruise ponovno ljubi: Na Wimbledon je stigao u društvu 20 godina mlađe glumice
3

Jedan od najpoznatijih akcijskih glumaca bio je u tri braka, a nakon razvoda od Katie Holmes o njegovom ljubavnom životu nije se puno pričalo. Ipak, njegova pratnja na Wimbledonu pokrenula je šuškanja

O Tom Cruiseu (59) i njegovoj dvadeset godina mlađoj kolegici Hayley Atwell (39) američki mediji pisali su još prošle godine. Tada su prenijeli kako se par odlično slaže još od prvog dana snimanja sedmog nastavka ‘Nemoguće misije’, a kako su u međuvremenu postali i nerazdvojni. Tada su krenula i nagađanja o njihovoj vezi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Njihov zajednički dolazak na Wimbledon oduševio je obožavatelje i samo potvrdio višemjesečna nagađanja kako se među njima razvila nova veza.

Tom Cruise: Scijentologija mu je uništila čak dva braka, odnos s djecom, ali ne i filmsku karijeru
Tom Cruise: Scijentologija mu je uništila čak dva braka, odnos s djecom, ali ne i filmsku karijeru

O ljubavnom životu akcijske zvijezde nije se pričalo još od njegovog razvoda od Katie Holmes 2012. godine. Obožavatelji su ubrzo krenuli i uspoređivati dvije dame jer si, kako kažu, puno nalikuju.

Wimbledon 2021 - Day Twelve - The All England Lawn Tennis and Croquet Club

Cruise i Hayley sve vrijeme s lica nisu skidali sretne osmjehe.

Iako glumački par nikad nije potvrdio, ali ni demantirao navode o svojoj romansi, obožavatelji misle da je njihov zajednički dolazak na Wimbledon potvrdio sva ta prijašnja šuškanja.

Wimbledon Tennis Tom Cruise

Naime, Tom Cruise ranije je bio u braku s glumicom Mimi Rogers od koje se razveo 1990. godine. Iste je godine oženio Nicole Kidman s kojom je dobio dvoje djece. Razveli su se 2001. godine, a nakon razvoda je zadržao skrbništvo nad njihovom usvojenom djecom Isabellom (27) i Connorom (25) koji su odgojeni u Scijentološkoj crkvi.

Rusija se utrkuje s Cruiseom i Muskom za prvi film u svemiru
Rusija se utrkuje s Cruiseom i Muskom za prvi film u svemiru

Pet godina kasnije Cruise je oženio Katie Holmes što je ujedno bila i posljednja ozbiljnija veza ovoga glumca. Imaju kćer Suri (14), a razveli su se 2012. godine.

PA/Pixsell

S druge strane, Hayley Atwell bila je u vezi s modelom Evanom Jonesom, a razišli su se 2015. godine. Prema pisanju The Suna, glumica je bila i u vezi s engleskim liječnikom, ali je i ta veza okončana prošle godine.