To je to što me zanima!

Tom Cruise priključio se štrajku: Šuška se da su interesi sebični, ne želi da mu se smanji honorar

Kontroverzni Cruise jedan je od najplaćenijih glumaca u Hollywoodu, a njegovo se bogatstvo procjenjuje na milijardu dolara
Vidi originalni članak

Kontroverzni glumac Tom Cruise (61) uključio se u štrajk u Hollywoodu. Cruise je stigao na pregovore sa Savezom filmskih i televizijskih producenata, što su mu neki zamjerili, piše CNN

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Cruise je jedan od najbolje plaćenih holivudskih glumaca, njegovo se bogatstvo procjenjuje na milijardu dolara, pa su neki smatrali da bi njegovo sudjelovanje u pregovorima glumcima mogao donijeti prednost, dok neki tvrde da glumac ima sebične namjere. 

Glumac želi isposlovati dozvolu krovne glumačke udruge, SAG-AFTRA, da onim članovima sindikata koji su dio ekipe novog nastavka njegove franšize 'Mission Impossible: Dead Reckoning' dopusti promovirati film kako je isplanirao, kao da štrajk ne postoji.

NISU ZADOVOLJILI STANDARDE Fijasko na premijeri 'Nemoguće misije': Potjerali goste jer su se loše obukli, Cruise brzo otišao...

Cruise je naišao na problem jer je Fran Drescher, predsjednica glumačke udruge, objavila je da započinje štrajk dva dana nakon što se u kinima počeo prikazivati Cruiseov novi film, što je uvelike utjecalo na prihode. U tom je filmu Tom, osim one glumačke, preuzeo i producentsku ulogu. 

Također, glumac je stigao na pregovore dan nakon što je medijski mogul Barry Diller najavio da će se najplaćenijim glumcima smanjiti honorari za 25 posto kako bi se ispunili zahtjevi potplaćenih glumaca i ostalih radnika u Hollywoodu. 

NOVI NASTAVAK NEMOGUĆE MISIJE Glumica Hayley Atwell ušutkala glasine o romansi s Tomom Cruiseom: 'On mi je kao ujak!'

- Svi su vjerojatno preplaćeni na vrhu. Jedna ideja koju sam imao je da bi, kao mjeru dobre volje, i rukovoditelji i najplaćeniji glumci trebali smanjiti plaću za 25 posto kako bi pokušali suziti razliku između onih koji su visoko plaćeni i onih koji to nisu - rekao je Diller u nedjelju za CBS -ovu emisiju 'Face the Nation'. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • IvanHr 20.07.2023.

    Lol, pa svima su sebični interesi kad štrajkaju da SEBI povećaju plaće...

  • MoonMan 19.07.2023.

    Hrpa pedofila iza plastičnih osmijeha.

  • revolt 19.07.2023.

    Jadan. Ima stotine milijuna na zalihi pa se boji smanjenja honorara.

Komentiraj...
Vidi sve komentare