To je to što me zanima!

Tom Hanks progovorio o borbi s teškom bolesti: 'Bio sam totalni idiot, vodio sam loš život...'

Jeo sam sve što sam htio. Otišao sam kod doktora i on mi je rekao: 'Znaš onaj visoki šećer s kojim se boriš od 36. godine? E pa, dobio si dijabetes tip 2, rekao je glumac
Vidi originalni članak

Holivudski glumac Tom Hanks (66) u borbi je s dijabetesom tipa 2 više od 10 godina. Jednom prilikom je otkrio da je visokom nivou šećera u krvi doprinio njegov stil života, ali i obiteljska povijest dijabetesa.

- Dijelom je to zbog mojih gena, a dijelom zbog užasnog načina života koji sam vodio. Jeo sve što sam htio. Otišao sam kod doktora i on mi je rekao: 'Znaš onaj visoki šećer s kojim se boriš od 36. godine? E pa, dobio si dijabetes tip 2' - rekao je u ranijem intervjuu za Radio Times.

Također, Hanks je rekao da je bio 'potpuni idiot' zbog svog odnosa sa hranom.

- Ja sam dio lijene američke generacije. Bio sam težak. Gledali ste me u filmovima, znate kako sam izgledao. Bio sam totalni idiot. Mislio sam da to mogu izbjeći uklanjanjem peciva iz cheeseburgera - objašnjava glumac.

VELIKA ČAST Hanksa su imenovali glavnim govornikom na svečanoj dodjeli diploma na sveučilištu Harvard

No, danas nastoji uvrstiti tjelovježbu u svaki dan.

- To može biti bilo što; traka za trčanje, šetnja ili planinarenje sa psom, ali mora trajati jedan sat svaki dan -  dodao je Hanks i opisao da su mu liječnici rekli da neće biti potrebe za inzulinom ako se bude zdravo hranio.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • NIKE 13.05.2023.

    Hahahahahaha koji pekmez jbt. Ljudi imaju ozbiljne probleme a ovaj mora vježbati i paziti na nivo šećera.

Komentiraj...
Vidi sve komentare