To je to što me zanima!

Tom Hanks otkrio što jede u izolaciji: 'Idemo dan po dan...'

Tom je objavio fotografiju na kojoj je tost, čaša vode i plišane igračke klokana i koale. Igračke su znak zahvale svima koji su im pomogli u Australiji, gdje su se i razboljeli
Vidi originalni članak

Glumac Tom Hanks (63) i njegova supruga Rita Wilson (63) prošlog tjedna objavili su kako su pozitivni na korona virus, a sad su se javili iz izolacije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Hvala pomagačima. Vodimo računa o sebi i drugima - napisao je u opis fotografije na kojoj je tost, čaša vode i plišane igračke klokana i koale. Igračke su znak zahvale svima koji su im pomogli u Australiji.

- Pozdrav, ljudi! Rita i ja samo želimo zahvaliti svima koji se ovdje u Australiji odlično brinu o nama. Zbog koronavirusa koji nam je dijagnosticiran u karanteni smo kako ne bismo zarazili ostale oko sebe. Postoje oni kod kojih bi to moglo dovesti do ozbiljnih bolesti. Idemo dan po dan - napisao je Tom prije nekoliko dana na društvenim mrežama. 

Tom je istaknuo kako se u ovakvim situacijama trebaju slušati savjeti stručnjaka. 

Hanks je prva američka slavna osoba za koju se zna da je pozitivna na koronavirus. Par se razbolio tijekom snimanja biografskog filma o Elvisu Presleyu u Australiji.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • naamah 16.03.2020.

    Odvratno sto ti Ameri sve jedu

  • Martin Bauer 16.03.2020.

    Očekujem više ovakvih vijesti

  • 16.03.2020.

    Jede povrtno mljeveno govno iz tube...namazano na tost

Komentiraj...
Vidi sve komentare