To je to što me zanima!

Tom Hanks upozorio na prevaru, počeo je kružiti video na kojem je on: 'Ja nemam ništa s tim...'

Hanks je i ranije upozoravao na umjetnu inteligenciju. Svojevremeno je u podcastu 'The Adam Buxton' govorio o porastu upotrebe umjetne inteligencije u kreativnoj industriji
Vidi originalni članak

Glumac Tom Hanks (67) otkrio je u nedjelju na društvenim mrežama da je postao žrtva umjetne inteligencije. Njegov umjetno stvoren lik postao je zaštitno lice kampanje.

DOBRO IM IDE Koliko love imaju slavni glumci? Ovi su najbogatiji, a kolegica ih 'prešišala' s par milijardi dolara

- Oprez. Postoji video koji promovira nekakav stomatološki plan s AI verzijom mene. Nemam ništa s tim - napisao je glumac na Instagramu.

Hanks je i ranije upozoravao na umjetnu inteligenciju. Svojevremeno je u podcastu 'The Adam Buxton' govorio o porastu upotrebe umjetne inteligencije u kreativnoj industriji.

Napomenuo je da su tijekom snimanja filma 'The Polar Express' u računala spremali velike količine podataka o glumcima, konkretno o njihovu izgledu.

- Predvidjeli smo ovo. Vidjeli smo da postoji mogućnost da te nule i jedinice unutar kompjutera postanu lice i lik. Sad je to samo poraslo i sada to vidimo svugdje - rekao je glumac.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Apage Satanas 03.10.2023.

    Znači, po njemu je najveća opasnost od UI to što može imitirati glumce. Ta hollywoodska "elita" je zbilja izgubila dodir sa stvarnošću.

Komentiraj...
Vidi sve komentare