To je to što me zanima!

Tom Jr Markle: 'Otac je ljut jer ne može kontaktirati Meghan'

Otac je star. Ima 75 godina. Nije mu ostalo još puno godina. Pričao sam s njim neki dan i pitao ga misli li da će ovaj istup u novinama dodatno naštetiti njihovom odnosu, rekao je Tom
Vidi originalni članak

Tom Jr Markle, brat Meghan Markle (38) na početku intervjua za tabloid Daily Express otkrio je kako mu je žao što je pridonio raspadu vlastite obitelji. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Otkrio je kako bi se njegova sestra, supruga princa Harryja trebala malo spustiti na zemlju i popraviti obiteljske odnose. Naglasio je kako prvenstveno misli na njezin odnos s ocem Tomom.

- Mislim da je otac, bez obzira na neke pogreške, zavrijedio da mu se javi jer je zahvaljujući i njemu, Meghan danas tu gdje jest -rekao je njezin polubrat britanskom tabloidu Daily Express.

- Očeva životna želja je da vidi uživo svog unuka, malenog Archieja. Mislim da mu kćer toliko barem duguje - rekao je Tom i nastavlja: 

- Otac je star. Ima 75 godina. Nije mu ostalo još puno godina. Pričao sam s njim neki dan i pitao ga misli li da će ovaj istup u novinama dodatno naštetiti njihovom odnosu. Rekao je da je došao do faze kad ga više ne zanima hoće li se Meghan vratiti u njegov život ili ne. Frustriran je jer joj ne može poslati ni poruku i nema njezin broj - rekao je za kraj. 

U ponedjeljak, Meghan i Harry pridružili su se ostalim članovima kraljevske obitelji povodom dana Commonwealtha i to je bilo njihov posljednji nastup kao članova kraljevske obitelji.  

Odmah nakon toga Meghan se vratila u Kanadu da bude s Archiejem. Par je iznajmio kuću na otoku Vancouveru vrijednu 14.000.000 funti, a mnogi govore da su Harry i Meghan počeli gledati nekretnine po Kaliforniji.

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 16.03.2020.

    Ovaj lik je naporan do besvjesti...nije ni cudo sto mu se ne javlja.

  • tajnamoja 16.03.2020.

    Ovaj opet spopada.

  • Mamatijesestra 16.03.2020.

    Pa ne vjerujem da mu se bez razloga nece javiti kao ni ja svom

Komentiraj...
Vidi sve komentare