To je to što me zanima!

Tomislav M. otišao iz BB-a svojoj ljubavi - studiranju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Tomislav, student matematike, fizike i medicine, zaključio je da mora izaći. Tvrdi da nije znao da je tako teško živjeti u kući i želi se vratiti obrazovanju
Vidi originalni članak

Nakon samo desetak dana provedenih u Big Brother kući Tomislav Markulinčić odlučio je napustiti show te je izišao iz Big Brother kuće. Iako su ga stanari pokušali nagovoriti da ostane, Tomislav, student matematike, fizike i medicine, zaključio je da je to najbolje za njega. U svojoj je namjeri bio nepokolebljiv, tvrdeći kako nije znao da je boravak u Kući tako težak i da je život u njoj toliko drugačiji od onog koji on vodi vani. Glavni je razlog, ipak, bio to što se Tomislav htio vratiti svojoj najvećoj ljubavi - svojem obrazovanju. Želi diplomirati na matematici i fizici i nastaviti sa svojim studijem medicine što prije. Također, s obzirom na to da mu je želja predavati i raditi kao profesor, bojao se da ga jednog dana njegovi kolege neće doživljavati dovoljno ozbiljno zbog njegovih izjava ili ponašanja u Big Brother kući pa je i to bio jedan od razloga njegova odlaska. Tomislav se sinoć oprostio sa stanarima.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Nina20 22.09.2008.

    tomo ja legenda...jako dobar dečko

  • Matija-1991 20.09.2008.

    Ja mišljim da mu je to veljika glješke!!!!!!!!!!!!!!!!

  • bittle 19.09.2008.

    Svaka cast na takvoj odluci, ali nije trebao niti ići u kuću! Mislim da ko se odluci na takava show nije baš ............!

Komentiraj...
Vidi sve komentare