To je to što me zanima!

Tonka joj ritam lupala po stolu, Franka Batelić repala u studiju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Da je u Bostonu naučila mnogo što se tiče glazbenih smjerova, mlada pjevačica pokazala je tijekom gostovanja kod Antonije Mandić. Planira se vratiti u Ameriku
Vidi originalni članak

Antonija Mandić, sinoć je u Studiju 45, ugostila mladu glazbenu zvijezdu Franku Batelić. Franka se nedavno vratila s glazbenog studija u Americi, a Tonki je otkrila da nije odustala od povratka u Ameriku iako su mediji pisali upravo suprotno. Također, na pitanje Antonije Mandić je li kopirala Rihannu u svom novom spotu, Franka je rekla da ne voli kopirati nikoga i da je sve to ispalo slučajno.

Lijepa pjevačica, na studiju u Americi morala je tjedno pisati po tri pjesme, pa je, kaže, vrlo vjerojatno da će neke od njih i objaviti, a već piše dvije pjesme za muškog i ženskog izvođača. Franka je na studiju kao predavače imala Bruce Springsteena i Stevieja Wondera.

Da je u Bostonu naučila mnogo što se tiče glazbenih smjerova, pokazala je i u Studiju 45 gdje je repala uz pratnju Antonije Mandić koja joj je ritam lupala po stolu. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Stuff 10.07.2012.

    http://www.youtube.com/watch?v=r2NBG4QBHXU&feature=youtu.be Enjoy :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  • TomislavČekolj 26.06.2012.

    Evo za franku :))) I wake up everyday it’s a daydream Everythin in my life isn’t what it seems I wake up just to go back to sleep I act real shallow but I’m in to deep And all I care about is sex and violence And a heavy bass line is my kind of silence Everybody says I got to get a grip But I let sanity give me the slip Some people think I’m bonkers But I just think I’m free Man I’m just living my life There nothing crazy about me Some people pay for thrills but I get mine for free Man I’m just living my life There nothing crazy about me http://www.youtube.com/watch?v=Ci40ae8BlcE

  • Palac_gore 21.06.2012.

    Umišljena-vidi se po njezinom izrazu lica.. al ajde simpa cura.. Samo dolje Franka-daleko si ti od neke zvijezde..

Komentiraj...
Vidi sve komentare