To je to što me zanima!

Tony Cetinski podržao Trumpa: 'Izmolite krunicu za njega, samo će on ustrajati u borbi za živote'

I dok o dugu od 166.580 s kojim se našao na listi poreznih dužnika u Hrvatskoj Tony ne progovara, bori se s predsjedničkim izborima u Americi. Podužim postom dao je do znanja kako mu je veliki favorit Donald Trump
Vidi originalni članak

Amerika danas bira 46. predsjednika. Za tu se titulu bore demokrat Joe Biden (77) i trenutačni predsjednik Donald Trump (74). Biden trenutačno vodi u anketama na nacionalnoj razini, a Trump se nada ponovnom izboru nakon četiri godine vlasti. O ovim se izborima govori u cijelom svijetu, a ne nedostaje niti podrške.

POGLEDAJTE VIDEO: Amerikanci glasaju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

O trenutačnim događanjima u Americi oglasio se i glazbenik Tony Cetinski (51), koji se s dugom od 166.580 našao na listi poreznih dužnika Hrvatskoj. Dok na upite o istom ne odgovara, progovara o predsjedničkim izborima u Americi. Objavom na društvenoj mreži dao je do znanja kako je njegov favorit Donald Trump.

- Draga braćo i sestre, jedan pomalo neuobičajen poziv, objasnit ćemo i zašto. Pozivam vas da izmolite deseticu Gospine krunice za američkog predsjednika Donalda Trumpa. Istina je da se Trumpov protukandidat izjašnjava katolikom, ali gotovo sve što promiče u suprotnosti je s naukom Katoličke Crkve i kršćanstvom općenito - od zalaganja za pobačaja praktički do samog rođenja, do izjava da bi se djeci već od osam godina moralo omogućiti da operacijama i 'tretmanima' ako to žele mogu promijeniti spol - započeo je Cetinski svoju objavu.

Piše kako se mnogi vjerojatno pitaju čemu ovaj njegov poziv, ali navodi kako će se rezultati američkih predsjedničkih izbora itekako osjetiti u cijelom svijetu.

- Ne radi se samo o politici, već i o obrani kršćanskih vrijednosti do kojih, kako nažalost možemo i vidjeti, sve manje drže i u Europi, kao i u Hrvatskoj - tvrdi glazbenik.

Osvrnuo se na situaciju kako je Ivan Pavao II. govorio o stvarima koje kulminiraju u svijetu. Smatra kako su njegove riječi proročanske i odnose se na sadašnja vremena. 

- Sada stojimo pred najvećim povijesnim sukobima koje je čovječanstvo prolazilo. Moramo biti spremni podnijeti velike kušnje u ne tako dalekoj budućnosti, kušnje koje će zahtijevati da budemo spremni odreći se čak i našeg života i na cjelokupni dar samoga sebe Kristu i za Krista. Kroz vaše molitve i moje, moguće je ublažiti ovu nevolju, ali je više nije moguće spriječiti - napisao je u nastavku Tony i govori kako su kršćani svakodnevno suočeni s progonima diljem svijeta te kako se to može riješiti jedino uz Božju pomoć.

- Molimo za Donalda Trumpa, daleko od toga da je savršen, ali jedan od rijetkih koji će ustrajati u borbi za živote nerođenih i kršćanske vrijednosti - zaključio je. Uz objavu je priložio video o Trumpu.

DUGUJU STOTINE TISUĆA KN Na novoj listi poreznih dužnika našli su se Grdović, Cetinski...

Njegova objava izazvala je lavinu komentara. Brojni pratitelji su ga podržali.

- Trump je najbolja opcija. Bravo, Tony. Žalosno je da moraš pisati post da probudiš ljude. Šteta što ljudi nikako ne žele sami malo istražiti i zagrebati ispod površine - neki su od komentara. 

POGLEDAJTE 2. EPIZODU 'FIRME':

Idi na 24sata

Komentari 171

  • samo mirno 08.11.2020.

    Pa Toni,neide ti bas!Cijepiva za gripu je premalo za sve koji bi se željeli cijepiti,a i Tramp je izgubio!

  • J.B.T 08.11.2020.

    Dobro da nije gledao izmišljene izbore gdje se Che i Castro suočavaju na izborima za predsjednika Amerike , a vjerojatno misli da je Istra Kubanski Poluotok

  • iv.ma 04.11.2020.

    Bolje nam otkrij tajnu kome i koliko krunica treba izmoliti da nemoraš platiti toliki porez.

Komentiraj...
Vidi sve komentare