To je to što me zanima!

Top propale veze u 'Ljubav je na selu': Izgledalo je obećavajuće, no ovi parovi ipak nisu uspjeli...

Emisija 'Ljubav je na selu' kandidatima pomaže u pronalasku srodne duše. Nekima se to doista ostvarilo, neki su čak i sklopili brak i osnovali obitelj, dok je za druge kraj ipak bio malo tužniji...
Vidi originalni članak

Uskoro počinje 13. sezona popularne emisije 'Ljubav je na selu'. Novi kandidati tražit će srodne duše, a u prošlim sezonama ostvarilo se nekoliko parova. 'Ljubav je na selu' zaslužna je za 13 brakova. No, bilo je i onih čije su veze djelovale obećavajuće, ali su imale nesretan kraj. 

POGLEDAJTE VIDEO: Ispovijest Dušana Golubovca

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

1. Rasema Vladetić i Marko Skelin

Iako je farmer Marko Skelin (62) još u posljednjoj epizodi 'Ljubavi na selu' tvrdio da su on i njegova odabranica u sretnoj vezi, izgleda da su se stvari nakon finalne emisije promijenile. 

- Na snimanju zadnje emisije su se dogodile neke stvari, nešto ružno. Marko i ja smo se razišli svatko na svoju stranu i nismo se više vidjeli - otkrila je Rasema Vladetić (63) za RTL.

Međutim, 'zlatna djevojka' farmera iz Drniša nije željela otkrivati detalje i razloge prekida njihove veze. 

- Ne bih govorila ništa loše o čovjeku u kojeg sam bila zaljubljena, ja još uvijek bolujem za njim - priznala je tada Rasema.

2. Jovan Karapandža i Paulina Popović

Fatalni Jovan je mnogim damama u realityju zapeo za oko te mu i dalje stižu privatne poruke velikog broja žena iz Hrvatske i inozemstva koje bi se s njim družile. 

Tu 10. sezonu emisije započeo je strastvenim poljupcima s Paulinom Popović (39), a okončao ju ponovno u klinču sa svojom miljenicom koju je ranije izbacio iz natjecanja te tako iznenadio gledatelje.

U finalnoj epizodi prilikom susreta svih farmera dobili su još jednu priliku porazgovarati licem u lice i to na klupici na kojoj su se izdvojili od ostalih farmera i djevojaka. Paulina je jednom prilikom otkrila da se nakon showa nisu vidjeli, ali da su se čuli. Rekla je da ako će jednog dana ponovno vidjeti da će ga opet ljubiti. 

-  Postojala je doza strasti i sigurno još postoji samo da se vidimo, dosta smo mi pokušali ispred kamera. Paulina je super cura i baš mi je drago da sam je upoznao - objasnio nam je farmer jednom prilikom.

FATALNI FARMER JOVAN 'Paulina i ja smo dosta probali pred kamerama, ima tu strasti'

3.  Dušan Golubovac i Gorana Vušurović

A u posljednjoj sezoni velike su nade davali Dušan i Gorana. Odmah su 'kliknuli', a Gorana je jako željela otići na njegovo imanje. No, nije joj se svidjelo kako Dušan živi jer je ona potpuno drugačija pa se 'ohladila'.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 21.06.2020.

    Najgore kad kažu da će biti samo prijatelji hah

  • kung fu panda 21.06.2020.

    Ne opet

  • Provokator2322 21.06.2020.

    Sve je to gluma i to jako loša ali barem im dobro plaćaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare