Obavijesti

Show

Komentari 12

Top propale veze u 'Ljubav je na selu': Izgledalo je obećavajuće, no ovi parovi ipak nisu uspjeli...

Top propale veze u 'Ljubav je na selu': Izgledalo je obećavajuće, no ovi parovi ipak nisu uspjeli...
1

Emisija 'Ljubav je na selu' kandidatima pomaže u pronalasku srodne duše. Nekima se to doista ostvarilo, neki su čak i sklopili brak i osnovali obitelj, dok je za druge kraj ipak bio malo tužniji...

VIDEO

Uskoro počinje 13. sezona popularne emisije 'Ljubav je na selu'. Novi kandidati tražit će srodne duše, a u prošlim sezonama ostvarilo se nekoliko parova. 'Ljubav je na selu' zaslužna je za 13 brakova. No, bilo je i onih čije su veze djelovale obećavajuće, ali su imale nesretan kraj. 

POGLEDAJTE VIDEO: Ispovijest Dušana Golubovca

Pokretanje videa...

01:50

1. Rasema Vladetić i Marko Skelin

Iako je farmer Marko Skelin (62) još u posljednjoj epizodi 'Ljubavi na selu' tvrdio da su on i njegova odabranica u sretnoj vezi, izgleda da su se stvari nakon finalne emisije promijenile. 

- Na snimanju zadnje emisije su se dogodile neke stvari, nešto ružno. Marko i ja smo se razišli svatko na svoju stranu i nismo se više vidjeli - otkrila je Rasema Vladetić (63) za RTL.

Međutim, 'zlatna djevojka' farmera iz Drniša nije željela otkrivati detalje i razloge prekida njihove veze. 

- Ne bih govorila ništa loše o čovjeku u kojeg sam bila zaljubljena, ja još uvijek bolujem za njim - priznala je tada Rasema.

2. Jovan Karapandža i Paulina Popović

Fatalni Jovan je mnogim damama u realityju zapeo za oko te mu i dalje stižu privatne poruke velikog broja žena iz Hrvatske i inozemstva koje bi se s njim družile. 

Tu 10. sezonu emisije započeo je strastvenim poljupcima s Paulinom Popović (39), a okončao ju ponovno u klinču sa svojom miljenicom koju je ranije izbacio iz natjecanja te tako iznenadio gledatelje.

U finalnoj epizodi prilikom susreta svih farmera dobili su još jednu priliku porazgovarati licem u lice i to na klupici na kojoj su se izdvojili od ostalih farmera i djevojaka. Paulina je jednom prilikom otkrila da se nakon showa nisu vidjeli, ali da su se čuli. Rekla je da ako će jednog dana ponovno vidjeti da će ga opet ljubiti. 

-  Postojala je doza strasti i sigurno još postoji samo da se vidimo, dosta smo mi pokušali ispred kamera. Paulina je super cura i baš mi je drago da sam je upoznao - objasnio nam je farmer jednom prilikom.

'Paulina i ja smo dosta probali pred kamerama, ima tu strasti'
'Paulina i ja smo dosta probali pred kamerama, ima tu strasti'

3.  Dušan Golubovac i Gorana Vušurović

A u posljednjoj sezoni velike su nade davali Dušan i Gorana. Odmah su 'kliknuli', a Gorana je jako željela otići na njegovo imanje. No, nije joj se svidjelo kako Dušan živi jer je ona potpuno drugačija pa se 'ohladila'.

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin