To je to što me zanima!

'Torbe smo pripremili, a ako treba bježati, pobjeći ćemo...'

Mnogi građani sinoć nisu mogli oka sklopiti. Društvene mreže 'zatrpane' su porukama podrške, a brojne zvijezde podijelili su svoju priču o jučerašnjem potresu
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Diva Velkovska: 'Tragedije od mene nisu nikad stvorile zlicu'

Jučerašnji potres na području Zagreba nikoga nije ostavio ravnodušnim. Voditeljice, influencerice, pjevačice na društvenim mrežama objavile su kako se nose s novonastalom situacijom, ali i kako su doživjele potres. 

Voditeljica Tatjana Jurić (38) svoje pratitelje obavijestila je kako je spremna za slučaj da dođe do novog potresa. 

- Mi smo svoju torbu pripremili, pa ako treba bježat', bježat' ćemo. Bez panike, ljudi dragi i neka nam je mirna noć - napisala je voditeljica na svom Instagram profilu. 

Pjevačica Nives Celzijus (38) jučer je sa svojom djecom izašla u dvorište svoje kuće, a uspjela je uzeti ono najpotrebnije. 

- A što vi radite danas? Mene je iz noćne more, bijega iz Malezije od više prirodnih katastrofa, gdje sam se jedva uspjela s djecom ukrcati na avion za Singapur, probudio potres. Moram priznati da sam se u tom trenutku pozdravila sa životom ne znajući više jesam li u Maleziji, u avionu ili svom krevetu... Sat i pol poslije još uvijek se tresem što od hladnoće što od panike. Recite mi da ste i vi vrištali od straha... - napisala je Nives u nedjelju. 

Jedna od najpoznatijih influencerica Ella Dvornik (28) na društvenim mrežama ispričala je svojim pratiteljima kako je doživjela jučerašnji potres, a otkrila je i čega se najviše plaši. 

- Više od podrhtavanja tla me plaši zvuk koji dolazi netom prije. Brrrr - napisala je Ella.

Potres je zabrinuo i one najmlađe. Nikolina Pišek (43) objavila je fotografiju četverogodišnje kćeri koja sjedi ispod nosivog zida. 

- Pametnica moja... obučena sjedi ispod nosivog zida pored vrata spremna da istrči van - napisala je Nikolina.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Diva Velkovska: 'Tragedije od mene nisu nikad stvorile zlicu'

Idi na 24sata

Komentari 21

  • blondboy 23.03.2020.

    Ovo zvijezde?

  • trtajun 23.03.2020.

    Influenca znaci gripa ,a influencerice prenose gripu,treba ih se rijesiti

  • samosamrealan 23.03.2020.

    hebo vas potres korona je opasnija, potres nebu sad jos 150 godina a ako i drmne nebu nilad jacimodo ovog, e glava me boli od vas

Komentiraj...
Vidi sve komentare