To je to što me zanima!

Tošić je 'iskeširao' 7.5 milijuna kuna da Karleuša renovira vilu

Dodaje kako će Karleušine nasljednice, Atina i Nika imati zasebne sobe s velikim terasama i kupatilom, a iza kuće će naknadno izgraditi bazen. Posebno pažnje posvetit će uređenju dnevne sobe i kuhinje
Vidi originalni članak

Folk pjevačica Jelena Karleuša (40) polako se oporavlja od smrti majke, televizijske i radijske voditeljice Divne Karleuše.

USKORO NA SUDU Karleuša prijeti, Vranješ tuži: 'Crve mali, ne možeš mi ništa'

Suprug Duško Tošić (33) na sve načine pokušava razveseliti svoju mezimicu, a ovaj put odlučio je 'iskeširati' vrtoglavih 7.5 milijuna kuna na uređenje obiteljske vile. 

- Kuća je u odličnom stanju, prostrana i skrivena između velikih krošnja. Ipak, u vili dugo nitko nije živio, a Jelena voli da je sve uređeno po njezinom ukusu. Zbog toga njezin suprug Duško nije štedio i bio je prilično velikodušan. Kuća ima čak četiri velike kupaonice. Samo pločice i sanitarija koštat će oko 750.000 kuna - otkrio je izvor blizak obitelji Karleuša-Tošić za Kurir. 

Dodaje kako će Karleušine nasljednice, kćeri Atina (10) i Nika (9) imati zasebne sobe s velikim terasama i kupatilom, a iza kuće će naknadno izgraditi bazen. Posebno pažnje posvetit će uređenju dnevne sobe i kuhinje. 

- Dječju sobu uredit će onako kako su djevojčice tražile. Zid će biti prekriven motivima njihovih omiljenih likova iz filmova. Postoji i soba za poslugu, ali i tri sobe za goste. Jelena najviše tuguje jer joj majka nikada neće vidjeti kako je sredila svoju oazu. Posebna soba bit će uređena za Duškovu mamu i Jeleninu tetku - dodao je izvor.

Najviše novca, Duško će 'iskeširati' na Jelenin ormar. S obzirom na to da pjevačica ima više od 100 pari štikli i još toliko torbica, 'walk in closet' platit će oko 350.000 kuna. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

NE OTKRIVAJTE IM SVOJE TAJNE: Ova tri horoskopska znaka vas tračaju čim im okrenete leđa

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Ivy-69 03.04.2019.

    Baš sam se rastužila što tako dugo ne pišete o JK.Jako mi je falila.....ne..

  • 02.04.2019.

    E moj dugousko

  • lolita 29 02.04.2019.

    Zgodan joj je Dusko!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare