To je to što me zanima!

Tošina menadžerica u Zagrebu: Ne prihvaćam da ga više nema

Ne prihvaćam da nije tu i zbog toga ne idem nigdje. On je svugdje gdje sam ja. Sve me sjeti na njega, to i je moj problem i zbog toga se ne vraćam glazbi, rekla je Ljiljana Petrović
Vidi originalni članak

Makedonski pjevač David Temelkov u srijedu je predstavio svoj prvi album 'Dišem za nas' u Zagrebu, a među brojnim ljudima koji su ga došli podržati bila je i Ljiljana Petrović, menadžerica pokojnog pjevača Toše Proeskog. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ovdje sam da podržim Davida, naravno, ali i Hit Records. Hit Records je moja kuća koja me uvijek podržavala i tu sam da podržim ovaj projekt - rekla je Ljiljana za Večernji list.

Više se ne bavi glazbom, nego ima plantažu lavande kod Niša i pravi eterična ulja. Petrović i dalje nije spremna vratiti se glazbi nakon Tošine smrti.

- Nisam se naviknula da ga nema, niti ću. Ne prihvaćam da nije tu i zbog toga ne idem nigdje. On je svugdje gdje sam ja. Sve me sjeti na njega, to i je moj problem i zbog toga se ne vraćam glazbi - kaže Ljiljana. 

Podsjetimo se, Toše je preminuo u zoru 16. listopada 2007. godine nedaleko od Nove Gradiške, na autocesti Zagreb - Lipovac, oko 6.20 ujutro, u 26. godini.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 14.11.2019.

    Meni je ova žena nekako uvik bila "mutna".

  • pernica 14.11.2019.

    Ne mogu vjerovati da je već prošlo 11 godina od te tragedije , godine mi stvarno brzo lete .... Toše je bio super pjevač, imao je divan glas , volim sve njegove pjesme , žao mi ga jako . Nije zaslužio takvu smrt , tako mlad , u usponu karijere , u autu , u snu , dok ga drugi vozi .....čudno mi je da je samo on poginuo tada , a ova žena i njegov vozač prošli su bez ikakvih ozljeda , čak su bili izašli iza auta nakon sudara i hodali okolo auta ,u panici zvali pomoć , zači bez ikakvih ozljeda , a brzina je bila ajme , autoput, magla itd - kako to ?

  • dario439 14.11.2019.

    Šta ta baba sere, a zaradila je milijune na njegovoj smrti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare