Show

Komentari 14

Tošina menadžerica u Zagrebu: Ne prihvaćam da ga više nema

Tošina menadžerica u Zagrebu: Ne prihvaćam da ga više nema

Ne prihvaćam da nije tu i zbog toga ne idem nigdje. On je svugdje gdje sam ja. Sve me sjeti na njega, to i je moj problem i zbog toga se ne vraćam glazbi, rekla je Ljiljana Petrović

Makedonski pjevač David Temelkov u srijedu je predstavio svoj prvi album 'Dišem za nas' u Zagrebu, a među brojnim ljudima koji su ga došli podržati bila je i Ljiljana Petrović, menadžerica pokojnog pjevača Toše Proeskog. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ovdje sam da podržim Davida, naravno, ali i Hit Records. Hit Records je moja kuća koja me uvijek podržavala i tu sam da podržim ovaj projekt - rekla je Ljiljana za Večernji list.

Više se ne bavi glazbom, nego ima plantažu lavande kod Niša i pravi eterična ulja. Petrović i dalje nije spremna vratiti se glazbi nakon Tošine smrti.

- Nisam se naviknula da ga nema, niti ću. Ne prihvaćam da nije tu i zbog toga ne idem nigdje. On je svugdje gdje sam ja. Sve me sjeti na njega, to i je moj problem i zbog toga se ne vraćam glazbi - kaže Ljiljana. 

Podsjetimo se, Toše je preminuo u zoru 16. listopada 2007. godine nedaleko od Nove Gradiške, na autocesti Zagreb - Lipovac, oko 6.20 ujutro, u 26. godini.

Najčitaniji članci