To je to što me zanima!

'Tragom Olivera' dolazi u Osijek

Želimo očuvati predivno glazbeno nasljeđe koje nam je Oliver ostavio, i obilježiti petu godišnjicu kako ga nema, rekao je autor i producent projekta
Vidi originalni članak

Nakon niza rasprodanih koncerata 'Tragom Olivera' u Varaždinu, Rijeci i Zadru, a sve u znak sjećanja i odavanja počasti glazbenom naslijeđu Olivera Dragojevića, kao posljednji u tom nizu očekuje nas još jedan u Osijeku.

'TRAGOM OLIVERA' Zorica Kondža rado se prisjetila Olivera Dragojevića: 'Sve nas je nasmijavao. Jako mi nedostaje'

Spektakularna večer koja obećava nezaboravno putovanje uz najljepše Oliverove pjesme održati će se 17.02.2024. u dvorani Gradski vrt. Mnogobrojni poklonici i ljubitelji Oliverovog lika i djela u Slavoniji, tako će imati priliku proslaviti zajedno neizbrisivi doprinos ovog legendarnog umjetnika i uživati u nezaboravnim melodijama.

'Tragom Olivera' obećava večer punu ljubavi, glazbe i sjećanja kroz jedinstvenu interpretaciju brojnih glazbenika koji će stati na pozornicu, a tu su svakako pjevačka diva Zorica Kondža, Jure Brkljača, Dupini, Tedi Spalato, Cambi, Petar Dragojević, Dino Petrić i mnogi drugi. Od balada do ritmičnih pjesama, spomenuti glazbenici, svojim izvedbama oživjeti će nezaboravne trenutke najvećih Oliverovih hitova.

Autor i producent projekta 'Tragom Olivera', Damir Osredečki u kratkom je razgovoru objasnio koji je cilj ovog koncerta.

- Glavni cilj ove cijele priče je odati počast Oliveru, koji je prije svega bio naš prijatelj, ali i prijatelj svih ljudi koji su pjevali njegove pjesme te vratiti legendarnu grupu Dupini na glazbenu scenu i koncertnu kartu, ne samo Hrvatske, već i cijele regije i inozemstva, drugim riječima, svuda gdje se pjevaju i slave Oliverove pjesme. Želimo očuvati predivno glazbeno nasljeđe koje nam je Oliver ostavio, i obilježiti petu godišnjicu kako ga nema. Oliverove pjesme ne treba puno obrađivati, jer je on jedinstven i neponovljiv. Stoga, 'pjevat ćemo ga' na isti način, onako kako je i on sam pjevao i nastupao diljem domaćih i svjetskih pozornica - kaže Osredečki.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare