To je to što me zanima!

Transeksualac manekenka: Co to maš med nogami?!

Transseksualka Lea T. pojavljuje se u reklamnoj kampanji za Givenchy i zapravo je Leonardo. Na snimanju za Vogue otkrila je sve svoje čari...
Vidi originalni članak

Poznati modni brand za potrebe svoje nove promotivne kampanje još jednom je odlučio razbiti tabu i angažirao Leu T. iz Brazila. Lea je zapravo Leonardo, i za reklamu je pozirala potpuno gola. Manekenka je na svom Facebook profilu napisala da joj roditelji u rodnom Brazilu imaju problema zbog njena slikanja za časopis Vogue u sklopu Givenchyjeve kampanje te da su čak privedeni u policiju na informativni razgovor. Zamolila je sve da je puste na miru. Lea je zapravo sin bivšeg nogometaša Toninha Cereza koji danas trenira nogometni klub Al Ain. Odrasla je u izrazito katoličkoj obitelji pa je zbog svojih sklonosti brzo odselila u Italiju. Tamo je upoznala Riccarda Tiscija, jednog od stilista u Givenchyju. Kroz prijateljstvo s njim shvatila je da zaista želi biti žena i da je ništa neće spriječiti u ostvarenju sna. Roditelji su joj bili šokirani i cijelo vrijeme smatrali su da je bolesna. Lea T. jedna je od rijetkih transeksualaca koji su postigli veliki uspijeh u svijetu visoke mode.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Zeljk0 23.07.2010.

    pa vidi se iz aviona da je muškarac....

  • jadro73 23.07.2010.

    Ako netko misli da je zdravo roditi se u ženskom tijelu s kurc.m onda neka taj provjeri svoje mentalno zdravlje što prije.

  • vasco 23.07.2010.

    Da se ne uvrijede neki, neću reć da je bolesna. Bolestan je.

Komentiraj...
Vidi sve komentare