To je to što me zanima!

'Transformeri 5': Opaka akcija nam se sprema u novom filmu

Premda je i vrapcima na grani jasno da je Michael Bay 'šef uništavanja i eksplozija', sve dok nismo vidjeli nove slike s filmskog seta nam nije bilo jasno koliko je to istina
Vidi originalni članak

Još otkako je 'glavni i odgovorni' za cijeli filmski serijal o Transformerima, Michael Bay, objavio da se vraća u redateljsku stolicu za još jedan nastavak bezumnog robotskog uništavanja, postalo nam je jasno da će nadolazeći dio biti luđi eksplozivniji od ikojeg do sad.

Bay, koji trenutačno na Kubi i u Miamiju snima glavninu filma, podijelio je tako i neke slike s nama. Prije je već otkrio da će se u film vratiti i Decepticon Barricade, a pokazao je i novi izgled  Autobota Drifta. Uz to smo vidjeli i komične nove robote, koji su toliko tipični za Bayev filmski izražaj, u obliku robota Squeeksa. No sada je stiglo vrijeme da vidimo i ljudski dio akcije.

Pogledajte video

No premda smo već vidjeli mnogo fotografija s filmskog seta, a i podosta onih gdje se Bay druži s glumcima, i dalje ne znamo mnogo o filmu. Kako je jasno iz prvih promo detalja, Megatron se još jednom vraća. Ipak, malo bi smiješno bilo kada bi najlegendarniji negativac te franšize odjednom poginuo.

Zvijezda prethodnog nastavka, Mark Wahlberg, vraća se u petici u ulozi Cadea Yeagera, a legendarni glas dobrog robota Optimusa Primea je i dalje Peter Cullen. Jerrod Carmichael, Mitch Pileggi, Laura Haddock i Anthony Hopkins također imaju uloge, no još uvijek se ne zna koje točno.

'Transformers: The Last Knight' se u kinima očekuje 23. lipnja 2017. godine.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare