To je to što me zanima!

Romana: Bojim se izaći u grad jer ne znam hoću li ostati živa

Bivši dizajner Robantico fizički je napadnut već 20 puta, a sada je bio žrtva homofobnog ispada na Krvavom mostu gdje su ga napala trojica muškaraca i brutalno ga istukli
Vidi originalni članak

Romana Taylor (48), bivši dizajner Robantico, koji će ove godine operacijom promijeniti spol, opet je bio žrtva homofobnog ispada. Ovaj put drama se odigrala na Krvavom mostu pokraj Tkalčićeve ulice.

RAZGOVOR POGLEDAJTE OVDJE:

 

- Dosta mi je svega. Selim se iz Hrvatske - rekla je ponovo Romana.

- Išla sam u grad pješice, a netko me pratio. Na Krvavom mostu čula sam da me dozivaju, a kada sam se okrenula krenuli su šamari pa sam dobila par udaraca u rebra i grudi koje su mi sada već narasle. Pala sam na pod, a nisam htjela pozvati policiju jer već ima previše prijava - rekla je Romana.

Fizički su je napali dvadeset puta. Svi susjedi je podržavaju, a smatra da se to događa jer je medijski eksponirana. Zlobnici je prate na njenom Facebooku koji je prepun aktivističkog sadržaja.

- Nisu me pokolebali, iako sam sada na hormonima. Sve na meni se mijenja u vrijeme kad proživljavam pravi pakao i agoniju - rekla je i dodala kako se svaki put kada kroči nogom na Ilicu, pita hoće li se vratiti živa.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • volim hrvatsku 24.02.2017.

    Ne vjerujem, da su te zaista napali pozvala bi policiju!

  • bijesna baba 23.02.2017.

    Tko je ovaj/ova???? Nikad nit cula nit vidjela, a toliko medijski eksponiran/a pa di ja zivim?

  • vedii888 23.02.2017.

    odi si u ameriku -Tamo možeš pjevati ko dragqueen.

Komentiraj...
Vidi sve komentare