To je to što me zanima!

Traži ljubav: Bivša žena je kući dovodila dečke dok sam radio

32-godišnji Jurjević je lučki radnik i poljoprivrednik. Živi blizu Biograda i svojoj budućoj odabranici nudi more, disko i dodaje 'ići ćemo malo u sijeno'
Vidi originalni članak

Ivica Jurjević (32) iz Tinja kod Biograda na moru, u emisiji 'Ljubav je na selu' traži ženu za koju kaže da mora biti ljepuškasta, srednje građe i ne smije biti brbljava, a mora prihvatiti njegovo dvoje djece. Osim toga, Ivica bi htio još dvoje djece. Svojoj budućoj odabranici nudi more, disko i dodaje 'ići ćemo malo u sijeno'. 

- Bivša žena dovodila je dečke u kuću dok sam radio. Socijalna radnica mi je dodijelila djecu. Šest godina sam bio u braku - kaže Jurjević i dodaje da se o djeci brinu baka i majka dok je on na poslu. 

'LJUBAV JE NA SELU' 'Muška ruka mora biti zadnja, složila se žena s tim ili ne...'

Jurjević je lučki radnik i poljoprivrednik. Ima 200 ovaca, krave i polje na kojem sije pšenicu i kukuruz. Ivica svoj dan uglavnom provodi na svom imanju te brine o životinjama, a kada se želi odmoriti, ode s prijateljima na pivo, kavu ili, kako kaže, organiziraju druženja. Za sebe kaže da je dobra osoba, uvijek veseo i pristojan, posebno prema ženama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

ŠOK U KRALJEVSKOJ OBITELJI: Meghan Markle ostaje sama čekati bebu?

Idi na 24sata

Komentari 91

  • jožek2 03.05.2019.

    Tako ti je to ka

  • 02.05.2019.

    Pravi vridni čovik 😁

  • Zmar116 02.05.2019.

    To u vezi bivše žene je mogao i prešutjeti...Svaka kandidatkinja će se prije priupitati što ne valja sa njegovim alatom, nego što nije valjalo sa bivšom ženom..Takav je zakon prirode....

Komentiraj...
Vidi sve komentare