Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
91 komentara

Traži ljubav: Bivša žena je kući dovodila dečke dok sam radio

32-godišnji Jurjević je lučki radnik i poljoprivrednik. Živi blizu Biograda i svojoj budućoj odabranici nudi more, disko i dodaje 'ići ćemo malo u sijeno'

Tinj, 12.04.2019 - Ivica Jurjevic, kandidat RTL-ova showa Ljubav je na selu
Foto: RTL
91 komentara

Ivica Jurjević (32) iz Tinja kod Biograda na moru, u emisiji 'Ljubav je na selu' traži ženu za koju kaže da mora biti ljepuškasta, srednje građe i ne smije biti brbljava, a mora prihvatiti njegovo dvoje djece. Osim toga, Ivica bi htio još dvoje djece. Svojoj budućoj odabranici nudi more, disko i dodaje 'ići ćemo malo u sijeno'. 

Tinj, 12.04.2019 - Ivica Jurjevic, kandidat RTL-ova showa Ljubav je na selu | Autor: RTL Foto: RTL

- Bivša žena dovodila je dečke u kuću dok sam radio. Socijalna radnica mi je dodijelila djecu. Šest godina sam bio u braku - kaže Jurjević i dodaje da se o djeci brinu baka i majka dok je on na poslu. 

Ilaca, 23.04.2019 - Stjepan Basaric 'LJUBAV JE NA SELU' 'Muška ruka mora biti zadnja, složila se žena s tim ili ne...'

Jurjević je lučki radnik i poljoprivrednik. Ima 200 ovaca, krave i polje na kojem sije pšenicu i kukuruz. Ivica svoj dan uglavnom provodi na svom imanju te brine o životinjama, a kada se želi odmoriti, ode s prijateljima na pivo, kavu ili, kako kaže, organiziraju druženja. Za sebe kaže da je dobra osoba, uvijek veseo i pristojan, posebno prema ženama.

POGLEDAJTE VIDEO:

ŠOK U KRALJEVSKOJ OBITELJI: Meghan Markle ostaje sama čekati bebu?

Naši partneri pišu
Message