To je to što me zanima!

Tražio je ljubav, a sad zabavlja Nijemce klapama i tamburama

Osebujnog farmera iz Imotskog ljubitelji ovog showa sjećaju se iz pete sezone kada se kao 25-godišnjak prijavio, u želji da pronađe buduću suprugu. Našao ju je, a danas poslovne planove kuju u Njemačkoj
Vidi originalni članak

Ante Dogan, jedan od onih farmera koji je u agrorealityju 'Ljubav je na selu' pronašao svoju srodnu dušu, danas sa svojom suprugom Karolinom živi u Njemačkoj, a početkom mjeseca nekadašnji RTL-ov natjecatelj započeo je s eksperimentalnim emitiranjem radijske postaje Super Radio München.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako prenosi Jutarnji list, to je prva radijska postaja koja će bavarskim središtem odašiljati samo hrvatski pop i rock, tamburice i klape. Brojna hrvatska dijaspora dobila je tako 'svoj medij', a vrijeme će pokazati koliko će gastarbajteri slušati Antinu postaju. 

- Ideja za pokretanje radiopostaje pala mi je na pamet kada sam vidio koliko je naših ljudi ovdje. Ne možeš otići u centar, a da ne čuješ hrvatski ili koji drugi jezik s naših prostora. Iz restorana, kafića, kioska - ispričao je 30-godišnji Ante, koji program zasad emitira iz stana dok se ne snađe. 

REALITY ROMANSE Oni su ljubav pronašli na malim ekranima: Koji par će izdržati?

Osebujnog farmera iz Imotskog ljubitelji ovog showa sjećaju se iz pete sezone kada se kao 25-godišnjak prijavio, u želji da pronađe buduću suprugu. Između ostalih djevojaka, javila mu se i Karolina s kojom danas živi u prijestolnici hrvatske dijaspore. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 15

  • contreras 21.01.2020.

    Njemci obozavaju ovakve, nade se i za tebe posla će da i ti vozis auto a selo klet leleee

  • 21.01.2020.

    Najjača izjava voditelja: "Na pitanje hoće li onda program malo prilagoditi i susjedima, zavrtjeti koju cajku, Bočkaj odgovara: - Ne!" Zatim dolazi dio: "To, naravno, ne znači da ćemo bježati od pop i rock izvođača iz Srbije ili Makedonije."

  • 21.01.2020.

    Od Minhena do Zagreba je cca 4,5 -5h vožnje... ali mora rvat osnovati radio postaju u minkenu... Moraju rvati navek nešto s.ati, dajte naučite jezik i integrijate se.

Komentiraj...
Vidi sve komentare