To je to što me zanima!

'Trebamo pričekati da budemo stari i snimiti 'Zlatne prijatelje'

Jennifer Aniston u popularnoj seriji 'Prijatelji' utjelovila je lik Rachel Green. Slaže se s tim da bi trebali ponovo snimiti seriju, ali bi trebali pričekati da glumci ostare
Vidi originalni članak

Ove godine obilježena je deseta obljetnica od kada se prestala snimati popularna serija 'Prijatelji'. Obožavatelji se ne prestaju nadati kako će se Monica, Rachel, Pheobe, Chandler, Joey i Ross ponovo okupiti i snimiti nove epizode. Jennifer Aniston (45), koja je utjelovila Rachel, gostovala je u showu Grahma Nortona i rekla da bi sa ponovnim snimanjem serije ipak trebali pričekati. 

- U ovom trenutku iskreno mislim da treba pričekati da budemo puno stariji i snimiti 'Zlatne prijatelje' - kazala je i dodala da bi tada imali pravu usporedbu. 

Serija 'Prijatelji' trajala je deset sezona, a posljednju epizodu gledalo je preko 52.5 milijuna gledatelja. Osim Aniston u seriji su glumili David Schwimmer (48), Lisa Kudrow (51), Matt LeBlanc (47), Matthew Perry (45) i Courteney Cox (50).

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Gena Vava 21.11.2014.

    Eh Jenni, ti si već sad polako ostarila...

  • Spec 21.11.2014.

    Baš su mladi ! Nije im do čekanja da ih ekipa iz Beverly Hillsa ne pretekne .

  • 21.11.2014.

    Gledala sam tu seriju jos kao mala, sa roditeljima. :) i dan danas,ako vidim na telki, rado pogledam. Odlicna serija no msm da nema potrebe za nikakvim snimanjem... Proslavili su se ( netko vise netko manje ) i zaradili masu love. Njihovo vrijeme je proslo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare