To je to što me zanima!

Trijumfalni koncert: KUKU$ je proslavio deseti rođendan uz 4.000 fanova u Domu sportova

Kroz više od dva i pol sata nastupa, okruženi produkcijski bogatom pozornicom iznad koje se posebno isticao znak 'X' su proveli kroz sve svoje faze djelovanja
Vidi originalni članak

Zagrebački trap pioniri KUKU$ sinoć su, 7. listopada, zajedno s četiri tisuće fanova u Domu sportova proslavili svojih deset godina djelovanja. Rasprodan nekoliko tjedana unaprijed, koncert se s nestrpljenjem iščekivao, a kako su članovi kolektiva i najavljivali - bio je to njihov najveći show do sada.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Trio kojeg čine Hiljson Mandela, Goca RIP i Iso Miki svoje početke veže upravo uz Trešnjevku, kvart u kojem su, kako kažu 'u prljavim garažama započeli svoju glazbenu priču'. a deset godina kasnije stigli su na pozornicu ove trešnjevačke dvorane, prirediti jedan od najiščekivanijih domaćih trap koncerata.

Koncertna večer započela je uz glazbenu selekciju koju je za okupljenu gen-z publiku birao DJ Indy, a s približavanjem 22 sata i početka koncerta, energija u dvorani postajala je sve više naelektrizirana. Čim su zakoračili na scenu, trap heroji KUKU$ dočekani su uz gromoglasni pljesak i buku, a njihov najveći samostalni koncert je i službeno započeo.

Kroz više od dva i pol sata nastupa, okruženi produkcijski bogatom pozornicom iznad koje se posebno isticao znak 'x' su proveli kroz sve svoje faze djelovanja.

Set-lista je obuhvatila sve njihove najznačajnije pjesme s dosadašnjih albuma kojima su obilježili trap žanr
u Hrvatskoj - od neizostavnih hitova 'Napravit ću scenu' s kojim su i započeli koncert, pa do 'Medalje', 'Real Slavs, 'Oće K***', underground klasika 'PVR$', 'Spartanac' i 'Epilepsija', istaknutih suradnji u pjesmama 'Debili' i 'Popstar' pa sve do najnovijih pjesama s aktualnog albuma 'X', poput 'Visoki start', 'Sa bandom', i 'Duboke noći'.

Tijekom nastupa na pozornici su ugostili i čitav niz imena s kojima su kroz deset godina ostavili suradnju, među kojima su bili Swana, Žugi, Riđi Riđ, Fox, Buntai, 30zona, Donplaya, Zvone CEO, Sjena, Gidre iz Connecta, kao i Zsa Zsa, s kojom su za kraj koncerta izveli pjesmu 'Nema pravila'.

Veliki slavljenički koncert KUKU$ su obilježili svojim najvećim samostalnim koncertom do sada, održan u organizaciji yem-a. Rasprodana Mala dvorana Doma sportova pokazala je snagu koju trenutno trap žanr ima među gen-z publikom, a jedno je sigurno - KUKU$ je sinoć zajedno sa svojim fanovima priredio jedan od najznačajnijih trap koncerata desetljeća te su ispisali neke
nove stranice glazbene domaće povijesti.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Touch of Evil👊 08.10.2023.

    4000 fanova i ovdje 0 komentara🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare