Obavijesti

Show

Komentari 1

Trijumfalni koncert: KUKU$ je proslavio deseti rođendan uz 4.000 fanova u Domu sportova

Trijumfalni koncert: KUKU$  je proslavio deseti rođendan uz 4.000 fanova u Domu sportova
18

Kroz više od dva i pol sata nastupa, okruženi produkcijski bogatom pozornicom iznad koje se posebno isticao znak 'X' su proveli kroz sve svoje faze djelovanja

VIDEO

Zagrebački trap pioniri KUKU$ sinoć su, 7. listopada, zajedno s četiri tisuće fanova u Domu sportova proslavili svojih deset godina djelovanja. Rasprodan nekoliko tjedana unaprijed, koncert se s nestrpljenjem iščekivao, a kako su članovi kolektiva i najavljivali - bio je to njihov najveći show do sada.

POGLEDAJTE VIDEO: 

VIDEO

Trio kojeg čine Hiljson Mandela, Goca RIP i Iso Miki svoje početke veže upravo uz Trešnjevku, kvart u kojem su, kako kažu 'u prljavim garažama započeli svoju glazbenu priču'. a deset godina kasnije stigli su na pozornicu ove trešnjevačke dvorane, prirediti jedan od najiščekivanijih domaćih trap koncerata.

Koncertna večer započela je uz glazbenu selekciju koju je za okupljenu gen-z publiku birao DJ Indy, a s približavanjem 22 sata i početka koncerta, energija u dvorani postajala je sve više naelektrizirana. Čim su zakoračili na scenu, trap heroji KUKU$ dočekani su uz gromoglasni pljesak i buku, a njihov najveći samostalni koncert je i službeno započeo.

Kroz više od dva i pol sata nastupa, okruženi produkcijski bogatom pozornicom iznad koje se posebno isticao znak 'x' su proveli kroz sve svoje faze djelovanja.

Set-lista je obuhvatila sve njihove najznačajnije pjesme s dosadašnjih albuma kojima su obilježili trap žanr
u Hrvatskoj - od neizostavnih hitova 'Napravit ću scenu' s kojim su i započeli koncert, pa do 'Medalje', 'Real Slavs, 'Oće K***', underground klasika 'PVR$', 'Spartanac' i 'Epilepsija', istaknutih suradnji u pjesmama 'Debili' i 'Popstar' pa sve do najnovijih pjesama s aktualnog albuma 'X', poput 'Visoki start', 'Sa bandom', i 'Duboke noći'.

Tijekom nastupa na pozornici su ugostili i čitav niz imena s kojima su kroz deset godina ostavili suradnju, među kojima su bili Swana, Žugi, Riđi Riđ, Fox, Buntai, 30zona, Donplaya, Zvone CEO, Sjena, Gidre iz Connecta, kao i Zsa Zsa, s kojom su za kraj koncerta izveli pjesmu 'Nema pravila'.

Veliki slavljenički koncert KUKU$ su obilježili svojim najvećim samostalnim koncertom do sada, održan u organizaciji yem-a. Rasprodana Mala dvorana Doma sportova pokazala je snagu koju trenutno trap žanr ima među gen-z publikom, a jedno je sigurno - KUKU$ je sinoć zajedno sa svojim fanovima priredio jedan od najznačajnijih trap koncerata desetljeća te su ispisali neke
nove stranice glazbene domaće povijesti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Glumci i pjevači predvođeni legendarnom Tajči ove subote rasplesat će Bjelovar!
PROMO

Glumci i pjevači predvođeni legendarnom Tajči ove subote rasplesat će Bjelovar!

BOK Fest održava se u Bjelovaru se od 26. travnja do 9. svibnja. Uz desetak vrhunskih predstava domaćih i stranih kazališta, Bjelovarčani će tijekom festivala imati priliku uživati i u brojnim popratnim događanjima

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad
Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.