To je to što me zanima!

Trio Gušt spreman za Šibensku šansonu: S novom su pjesmom oduševili i Talijane

U hrvatskoj verziji Mare je žensko ime, a u talijanskoj Mare je more i govori o avanturama jednog našeg pomorca uz obale Sardinije, Sicilije i Ligurije
Vidi originalni članak

Uskoro kreće ovogodišnji festival 26. Večeri dalmatinske šansone u Šibeniku. Pripreme su već sada u tijeku, a u pripremi je puno novih pjesama. Ekipa iz Trio Gušta tako je pronašla svoje mjesto na festivalu, a donose jednu zanimljivu pjesmu.

POGLEDAJTE VIDEO:

'Mare' je za njih pravi glazbeni adut u koji itekako vjeruju. Autor glazbe je Ivo Jagnjić, dok je sam tekst napisao u suradnji sa Mariom Romcem, a točku na i aranžmanom i produkcijom stavio je Toni Lasan.

U STUDENOM NA ZAGREBAČKOJ POZORNICI Indie rockeri The Sherlocks stižu u Hrvatsku: U Tvornici kulture promovirat će svoj novi album

- Šibenska šansona gaji dalmatinsku formu i duh pjesme. S obzirom da uvijek nedostaje brzih i vedrih melodija, a Trio Gušt je po tome prepoznatljiv, uz naše sugestije, autori su uspjeli napraviti izvrsnu, veselu mediteransku pjesmu naziva 'Mare' -  poručuju dečki

-

Nakon prvog slušanja pjesme 'Mare', jedan talijanski producent zatražio je da se napravi i talijanski tekst, jer kako kaže pjesma neodoljivo podsjeća i 'miriše' na jug Italije.

OAZA U IMOTSKOJ KRAJINI 'Materi sam htio napraviti WC, a sad mi je tu vila s bazenom!'

Prijatelj Trio Gušta, Ivo Šćepanović, odmah se primio posla i zaista nije trebalo dugo vremena da nastane tekst pjesme i na talijanskom, pa je tako 'Mare' dobila još jednu verziju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Povratne reakcije na pjesmu su i prije samog izdavanja bile odlične, a dečkima je to bila još samo jedna potvrda da su napravili dobar posao.

HRVATSKI ROLLING STONESI Jasenko Houra o novoj pjesmi, Prljavcima i imenu benda: 'Naši životi su previše isprepleteni...'

Inače u hrvatskoj verziji Mare je žensko ime, a u talijanskoj Mare je more i govori o avanturama jednog našeg pomorca uz obale Sardinije, Sicilije i Ligurije.

POGLEDAJTE SPECIJALNU EPIZODU ZABAVNO-EDUKATIVNOG SERIJALA 'TKO JE KRIV?' NA FAKULTETU:

Idi na 24sata

Komentari 1

  • sunčana20 27.07.2023.

    Dundo čovik za sva vrimena zagarantirana zabava uvik

Komentiraj...
Vidi sve komentare