To je to što me zanima!

Trudna Emily Ratajkowski opet se skinula gola: 'Prava si vatra'

Manekenka je u 36. tjednu trudnoće, a na Instagramu je objavila niz fotografija na kojima je pozirala 'kao od majke rođena'. Ponosno je istaknula trudnički trbuh
Vidi originalni članak

I dok lagano odbrojava do dolaska prinove, manekenka Emily Ratajkowski (29) iskorištava svaki trenutak kako bi obilježila dane trudnoće. Inače je poznata po objavljivanju golišavih fotografija na društvenim mrežama pa nije ništa drugačije niti dok je u 'blaženom stanju'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Manekenka je u 36. tjednu trudnoće, a na Instagramu je objavila niz fotografija na kojima je pozirala 'kao od majke rođena'. Ponosno je istaknula trudnički trbuh.

Ovo nije prvi put da je Emily pozirala u ovakvom izdanju, no sada je otišla korak dalje pa je osim trbuha pokazala i stražnjicu. Pratitelji su joj u komentarima pisali kako izgleda božanstveno i da joj trudnoća pristaje. No bilo je i onih koje je iznenadila ovakvim fotografijama.

- Goriš, prava si vatra - neki su od komentara.

Rukama je prekrivala grudi i zavodljivo gledala u kameru. Emily je unatoč trudnoći zadržala liniju na kojoj joj zavide brojne njezine obožavateljice.

Manekenka je trudnoću otkrila u suradnji s časopisom Vogue za koji se fotografirala i napisala kolumnu u kojoj se osvrnula na majčinstvo. Termin joj je sredinom ožujka, a za Vogue je istaknula kako neće otkriti spol djeteta.

STALNO POKAZUJE OBLINE Trudna Emily Ratajkowski ne prestaje s golišavim fotkama...

- Kad moj muž i ja kažemo za trudnoću, nakon čestitki svi pitaju znamo li što želimo. Volimo odgovarati da spol nećemo znati dok naše dijete ne napuni 18 godina i da će nas tada obavijestiti. Svi se tome smiju - rekla je.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • Mjerilo222 03.03.2021.

    Da mi je tog papka vidjet

  • blek11 03.03.2021.

    Tko je tata i zašto nisu pazili????

  • Yorkshire 03.03.2021.

    Šta joj to treba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare