Show

Komentari 47

Trudna Emily Ratajkowski opet se skinula gola: 'Prava si vatra'

Trudna Emily Ratajkowski opet se skinula gola: 'Prava si vatra'

Manekenka je u 36. tjednu trudnoće, a na Instagramu je objavila niz fotografija na kojima je pozirala 'kao od majke rođena'. Ponosno je istaknula trudnički trbuh

I dok lagano odbrojava do dolaska prinove, manekenka Emily Ratajkowski (29) iskorištava svaki trenutak kako bi obilježila dane trudnoće. Inače je poznata po objavljivanju golišavih fotografija na društvenim mrežama pa nije ništa drugačije niti dok je u 'blaženom stanju'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Manekenka je u 36. tjednu trudnoće, a na Instagramu je objavila niz fotografija na kojima je pozirala 'kao od majke rođena'. Ponosno je istaknula trudnički trbuh.

Ovo nije prvi put da je Emily pozirala u ovakvom izdanju, no sada je otišla korak dalje pa je osim trbuha pokazala i stražnjicu. Pratitelji su joj u komentarima pisali kako izgleda božanstveno i da joj trudnoća pristaje. No bilo je i onih koje je iznenadila ovakvim fotografijama.

- Goriš, prava si vatra - neki su od komentara.

Rukama je prekrivala grudi i zavodljivo gledala u kameru. Emily je unatoč trudnoći zadržala liniju na kojoj joj zavide brojne njezine obožavateljice.

Manekenka je trudnoću otkrila u suradnji s časopisom Vogue za koji se fotografirala i napisala kolumnu u kojoj se osvrnula na majčinstvo. Termin joj je sredinom ožujka, a za Vogue je istaknula kako neće otkriti spol djeteta.

- Kad moj muž i ja kažemo za trudnoću, nakon čestitki svi pitaju znamo li što želimo. Volimo odgovarati da spol nećemo znati dok naše dijete ne napuni 18 godina i da će nas tada obavijestiti. Svi se tome smiju - rekla je.

Najčitaniji članci