To je to što me zanima!

Trudna Franka Batelić pozirala je u bikiniju: 'Uživancija u još jednom trbušastom ljetu!'

Franka na fotografijama pozira u crnom dvodijelnom kupaćem kostimu preko kojega je odjenula lagani bijeli ogrtač. Cijela je kombinacija naglasila njezin trudnički trbuh
Vidi originalni članak

Pjevačica Franka Batelić (30) se putem društvenih mreža pratiteljima posljednjih dana javlja iz luksuznog resorta u Turskoj gdje uživa na odmoru s obitelji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U turskom resortu Franka je u društvu supruga Vedrana Ćorluke (36), sina Viktora (2) i majke Ingrid. Franka na fotografijama pozira u crnom dvodijelnom kupaćem kostimu preko kojega je odjenula lagani bijeli ogrtač. Cijela je kombinacija naglasila njezin trudnički trbuh. 

Lice je prekrila crnim sunčanim naočalama, a sve je zaokružila bež slamnatim šeširom i povećom pletenom torbom u istoj boji. 

- 'Prego belly' i uživancija u još jednom trbušastom ljetu - napisala je Franka uz svoje  fotografije čiju pozadinu čini predivna priroda i  bistro plavo more. 

'Koja lijepa trudnica', 'Divna', 'Preslatka, 'Prelijepa trudnica', nizali su se komplimenti, a neke je zanimalo očekuje li par djevojčicu ili dječaka, no Franka i Vedran zasad su odlučili tu informaciju zadržati za sebe. 

Supružnici su ove godine proslavili 4. godišnjicu braka, a sveukupno 10 godina što su zajedno. Ranije ove godine Franka je najavila da očekuju da će beba stići na jesen.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 24

  • MarjanaKrstavac 10.08.2022.

    najljepši period svake žene,za nju sigurno ,sretna zadovoljna,no stresa što više može poželjeti osim zdravlja i sreće ,no nije mi jasno zašto su mnogi trsi na nju mislim mnogima je mrska,što bi mi bila , iskreno po meni vidjeti ljude stretne i zadovoljne ništa ljepše pa bio komšija iz susjedstva ili poznate ličnosti ,jer to doista može mnogo toga reći o tvojoj osobnosti ,jer znate onu ,"što ne želiš sebi ne želiš ni drugima".

  • T'jt-šmznm 01.08.2022.

    Uživam i ja u trbušastom ljetu... od hrane i cuge...

  • Vuk janko 01.08.2022.

    za koliko prsti je otvorena

Komentiraj...
Vidi sve komentare